Mooi goed gelegen duplex in complex Baraca, vlak aan zee
190.000 €
ReferentieBARCEL
Prijs190.000 €
LocatieCosta de Silencio
TypeVilla
Slaapkamers2
Badkamers2
Totale oppervlakte110
GarageJa
Omschrijving

Het Baraca Complex is een luxe appartementen complex in een rustige omgeving van Costa De Silencio, in het zuiden van Tenerife. Het complex heeft een tennis terrein, verwarmd zwembad en een kinderbadje. Bij de zwembaden zijn ligbedden beschikbaar. Dit appartmentsgebouw heeft uitzicht op El Teide en de bergen alsook heb je prachtig zicht op de Oceaan. Direct naast het complex is er een supermarkt en er zijn diverse Bar/Restaurants en winkels in de omgeving. Baraca Complex ligt op ca. 20 minuten rijden van de luchthaven zuid (voorheen bekend als Reina Sofia) en op ca. 15 minuten rijden van de belangrijkste badplaatsen zoals Los Cristianos en Playa de las Americas. Vlakbij het appartementen complex ligt het vissersdorp Las Galletas. Hier vind U diverse winkeltjes, een boulevard met restaurants, en een strand. In Costa de Silencio zijn ook diverse mooie rotsstrandjes.

Het duplex appartement heeft een ingerichte keuken met alle apparaten, tevens is er een filter voor drinkbaar water aanwezig. Het heeft twee slaapkamers, een living, een badkamer en apart toilet. Er is een solarium en jacuzzi. Er zijn twee terrassen (30 m2) en er is airconditioning. Het appartement ligt op 60 m van de zee. Bezoeken kunnen vanaf 7/01/17

Ligging

Costa del Silencio : waar de Belgen zich thuis voelen. Costa del Silencio is het gebied ten westen van Plays de Las Americas en Los Cristianos. Het strekt zich uit van net voor Las Galletas tot Los Abrigos. Dit is het uiterste zuiden van Tenerife en werd enkele decennia terug op de kaart geplaatst door de komst van het TenBel vakantiepark. Destijds was dit park een puur Belgische onderneming (vandaar de naam TENerife -BELgië). Rondom Tenbel ontstond heel wat toeristische activiteit zodat men nu in El Trébol veel cafés, bars, restaurants, pizzeria's en vakantieamusement aantreft. Las Galletas is een prima uitvalbasis om Tenerife te ontdekken. In geen tijd is men met het openbaar vervoer in de grote centra als Los Cristianos of Playa de las Americas terwijl men toch verblijft in een min of meer rustige omgeving. Het pittoreske haventje biedt een aanleg plaats voor vele plezierboten en is gekend om zijn duikerscentra. Elke ochtend is er een vismarkt waar de vangst van de afgelopen nacht wordt verkocht. In tal van rstaurantjes staat de verse vis van de dag op het menu. Las Galletas kent nog vele lokale handelaars die hun uiterste best doen om het de toeristen naar hun zin te maken. Las Galletas staat in schril contrast met de drukke badsteden. Niettegenstaande men er alles kan vinden is er geen overaanbod. De regio valt door zijn rustiger karakter meer in de smaak van volwassenen en overwinterende senioren. Tijdens de schoolvakanties blijken ook veel families met kinderen te kiezen voor deze omgeving.