Gelijkvloers app met 2 terrassen in Costa de Silencio, op 50 m van de zee
109.000 €
ReferentieGERSP1
Prijs109.000 €
LocatieCosta de Silencio
TypeAppartement
Slaapkamers1
Badkamers1
Totale oppervlakte70
GarageJa
Omschrijving

Dit 1 slaapkamer appartement ligt in een heel fijn vakantiecomplex te Costa Silencio. Het appartement is in goede staat en is gunstig gelegen direct aan het zwembad. Het appartement heeft 2 terrassen : 1 aan de voorkant van het huis (16m2) en 1 aan de zwembadzijde (16m2). Het appartement is goed te verhuren voor vakanties of langere termijn. Er is een living met amerikaanse keuken, een slaapkamer en een badkamer. In dit aangename complex zijn er 2 zwembaden en het complex is zeer goed onderhouden. Het appartement heeft ook een ondergrondse parkeergarage staanplaats. Het appartement ligt op 50 min van de zee en op 100 m van Westhavenbay. Tov het complex is er een superette voor de dagelijkse boodschappen. Op wandelafstand zijn er bars en restaurantjes.

***Dit appartement is verkocht, maar omdat we regelmatig dergelijke appartementen in dit complex binnen krijgen, laten we dit staan op onze site ***

Ligging

Costa del Silencio : waar de Belgen zich thuis voelen. Costa del Silencio is het gebied ten westen van Plays de Las Americas en Los Cristianos. Het strekt zich uit van net voor Las Galletas tot Los Abrigos. Dit is het uiterste zuiden van Tenerife en werd enkele decennia terug op de kaart geplaatst door de komst van het TenBel vakantiepark. Destijds was dit park een puur Belgische onderneming (vandaar de naam TENerife -BELgië). Rondom Tenbel ontstond heel wat toeristische activiteit zodat men nu in El Trébol veel cafés, bars, restaurants, pizzeria's en vakantieamusement aantreft. Las Galletas is een prima uitvalbasis om Tenerife te ontdekken. In geen tijd is men met het openbaar vervoer in de grote centra als Los Cristianos of Playa de las Americas terwijl men toch verblijft in een min of meer rustige omgeving. Het pittoreske haventje biedt een aanleg plaats voor vele plezierboten en is gekend om zijn duikerscentra. Elke ochtend is er een vismarkt waar de vangst van de afgelopen nacht wordt verkocht. In tal van rstaurantjes staat de verse vis van de dag op het menu. Las Galletas kent nog vele lokale handelaars die hun uiterste best doen om het de toeristen naar hun zin te maken. Las Galletas staat in schril contrast met de drukke badsteden. Niettegenstaande men er alles kan vinden is er geen overaanbod. De regio valt door zijn rustiger karakter meer in de smaak van volwassenen en overwinterende senioren. Tijdens de schoolvakanties blijken ook veel families met kinderen te kiezen voor deze omgeving.