Nieuw projekt te Palm Mar : Jardines de los Menceyes !
196.000 tot 416.000 €
ReferentieJAME
Prijs196.000 tot 416.000 €
LocatiePalm Mar
TypeAppartement
Slaapkamers1 tot 3
Badkamers1 tot 2
Totale oppervlakte0
GarageJa
Bouwjaar2018
Omschrijving

Jardines de los Menceyes : nieuwbouwprojekt te Palm Mar ! Na de successen van Infinity en Colinas de los Menceyes lanceert dezelfde bouwpromotor een schitterend nieuw residentieel projekt in Palm Mar : Jardines de los Menceyes. Dit is gelegen in het verlengde van Colinas de los Menceyes. Het nieuwe kleedje waarin Colinas de los Menceyes gestoken werd, zal door Jardines de los Menceyes verder gedragen worden. De naam van dit projekt : de tuinen van los Menceyes, is te wijten aan het feit dat de gebouwen direct grenzen aan het natuurgebied "La Rasca", met de mooiste panoramische natuurzichten. De appartementen liggen midden in een oase van subtropische tuinen met exotische palmbomen en twee prachtige zwembaden omringd door ruime zonneterrassen met private lounge zones. Jardines de los Menceyes bestaande uit 132 appartementen, zal ontwikkeld worden in twee bouwfases met elk 4 gebouwen. Jardines de los Menceyes biedt julllie een uitgebreide selectie van luxueuze appartementen met 1 of 2 "en-suite" slaapkamers en unieke duplex penthouses met een extra kamer op het prive zonneterras en een individuele jacuzzi. Elk gebouw beschikt over een lift die toegang verleent tot de ondergrondse garage waar elke eigenaar beschikt over een parkeerplaats met een ruime afgesloten berging. Jardines de los Menceyes biedt u één van de laatste kansen om te investeren in een nieuwbouwprojekt in een residentiële zone met een mooi verhuur rendement. Vanaf heden worden de eerste 64 units, verdeeld over 4 gebouwen : Avago, Tabor, Tagaste en Bentago op de markt gebracht.

Wij hebben een overeenkomst met de promotor van dit Jardines de los Menceyes projekt en hanteren dezelfde prijzen als door hem aangeboden. Met daarbij komend, zoals altijd onze uitgebreide dienst na aankoop. Wij geven u volledige, betrouwbare en deskundige begeleiding ! In het kort samengevat : Dit Jardines de los Menceyes projekt is in handen van Belgische projektleiding. Op en top Belgisch maar dan op een stukje paradijs te Palm Mar in Tenerife !

· 1 slaapkamer app - 91,46 m2 met inbegrip van parkeerplaats en berging – Prijzen starten vanaf : € 161.000

· 2 slaapkamer app - 145,06 m2 met inbegrip van parkeerplaats en berging – Prijzen starten vanaf : € 246.000

· duplex penthouse 1+1 - 182,93 m2 met inbegrip van parkeerplaats en berging - Prijzen starten vanaf : € 309.000

· duplex penthouse 2+1 – 246,56 m2 met inbegrip van parkeerplaats en berging - Prijzen starten vanaf : € 396.000

Ligging

Gelegen in het mooie residentiële gebied Palm Mar, met alle faciliteiten in de onmiddellijke omgeving. Palm Mar is een geliefd vakantieoord voor Belgen omwille van zijn exclusiviteit, de rust en de natuur. Het trendy strandcomplex Bahia Beach, met zijn prachtig aangelegd strand en zijn restaurant en lounge bar ligt op 3 minuten wandelafstand. Hier kan u genieten van panoramische zichten, een zonnige dag en een kleurrijke zonsondergang. In Palm Mar zijn er eveneens verschillende watersporten mogelijk. Het biedt mooie wandelfaciliteiten in de ongerepte natuur, o.a. in het beschermde natuurgebied en een volledig luxueuze sportclub die in de toekomst zal gebouwd worden heel dicht bij zee en die allerlei activiteiten zal aanbieden. Verschillende minimarkets bevinden zich in de omgeving van het complex. Een apotheek, een bank, verschillende geldautomaten, wasserij, kapper en beautysalon vind je in de onmiddellijke omgeving. In Palm Mar zijn er verschillende trendy bars en restaurantjes. Dit hoort ook zo, want de vele Belgen die er verblijven houden van een goede gastronomie ! Er is een busverbinding die je naar alle plaatsen van het eiland brengt. Het drukkere Los Cristianos en Las Americas bevindt zich op 10 min met de auto. De Golf Los Palos, met zijn 9 holes, ligt op 3 min met de auto. De Amarilla Golf ligt op 10 min verwijderd. Op 5 min bent u in het pittoreske en oude vissersdorpje Las Galletas met zijn geweldige visrestaurants, de haven en de dagelijkse vismarkt.