***TOP AANBIEDING : 2 slk appartement aan heel gunstige prijs !
127.500 €
ReferentieLA02
Prijs127.500 €
LocatieCosta del Silencio
TypeAppartement
Slaapkamers2
Badkamers2
Totale oppervlakte90
Buiten oppervlakte15
Bouwjaar1990
Omschrijving

Te koop : appartement met 2 slaapkamers in Costa del Silencio. Dit mooie appartement is een unieke kans om een appartement met 2 slaapkamers te bezitten in het zonnige zuiden van Tenerife. Op het gelijkvloers bevindt zich de mooi bemeubelde living met TV en open volledig ingerichte en geëquipeerde keuken. Vanuit de living ga je naar het terras waar je mooi uitzicht hebt op de tennis en het park van Garañaña. Op het gelijkvloers bevindt zich eveneens een gastentoilet. Op de eerste verdieping bevinden zich twee dubbele slaapkamers en een badkamer met vernieuwde douche.
In de hoofdslaapkamer is er een TV aanwezig. Er zijn overal voldoende ramen in het appartement dat zorgt voor aangenaam veel lichtinval. Dit appartement is uitermate goed onderhouden door de huidige eigenaars en instapklaar ! Het wordt bemeubeld verkocht. Een bijkomend voordeel is dat er in het gebouw waar het appartement gelegen is geen communiteit gevraagd wordt ! Het appartement is gelegen langs de gezellige tennisclub Happy Days. In de buurt is er een gym, supermarktjes, parken, bushaltes en 10 minuutjes wandelen van de zee. Het loont de moeite om dit appartement te komen bekijken !

Ligging

Costa del Silencio : waar de Belgen zich thuis voelen. Costa del Silencio is het gebied ten westen van Plays de Las Americas en Los Cristianos. Het strekt zich uit van net voor Las Galletas tot Los Abrigos. Dit is het uiterste zuiden van Tenerife en werd enkele decennia terug op de kaart geplaatst door de komst van het TenBel vakantiepark. Destijds was dit park een puur Belgische onderneming (vandaar de naam TENerife -BELgië). Rondom Tenbel ontstond heel wat toeristische activiteit zodat men nu in El Trébol veel cafés, bars, restaurants, pizzeria's en vakantieamusement aantreft. Las Galletas is een prima uitvalbasis om Tenerife te ontdekken. In geen tijd is men met het openbaar vervoer in de grote centra als Los Cristianos of Playa de las Americas terwijl men toch verblijft in een min of meer rustige omgeving. Het pittoreske haventje biedt een aanleg plaats voor vele plezierboten en is gekend om zijn duikerscentra. Elke ochtend is er een vismarkt waar de vangst van de afgelopen nacht wordt verkocht. In tal van rstaurantjes staat de verse vis van de dag op het menu. Las Galletas kent nog vele lokale handelaars die hun uiterste best doen om het de toeristen naar hun zin te maken. Las Galletas staat in schril contrast met de drukke badsteden. Niettegenstaande men er alles kan vinden is er geen overaanbod. De regio valt door zijn rustiger karakter meer in de smaak van volwassenen en overwinterende senioren. Tijdens de schoolvakanties blijken ook veel families met kinderen te kiezen voor deze omgeving.