Prachtig nieuwbouwprojekt in Playa Paraïso
260.000 €
ReferentieOCGAR2
Prijs260.000 €
LocatiePlaya Paraíso/Adeje
TypeAppartement
Slaapkamers2
Badkamers2
Totale oppervlakte75
GarageJa
Bouwjaar2016
ZeezichtJa
Omschrijving

Wij doen mee met de verkoop in exclusiviteit van een interessant project van nieuwbouwappartementen in Adeje. De meeste onder jullie weten al dat Playa Paraiso in volle expansie is en een ideale regio voor investering. Waarom : ⁃ gelegen net langs La Caleta ( waar het vastgoed op dit moment quasi onbetaalbaar is) ⁃ Gelegen langs het charmante El Puertito, waar men reeds begonnen is met de aanleg van een prachtig natuurreservaat. ⁃ In Playa Paraiso is men op dit moment bezig met de bouw van een 5 sterren Hardrock Hotel van de beroemde Amerikaanse keten met de gelijknamige naam ⁃ Playa Paraiso geniet het veste klimaat van het eiland. Het is er meestal windvrij en de temperaturen zijn er altijd ettelijke graden hoger dan in de rest van het eiland. Dit alles maakt van Playa Paraiso een uitstekend investeringsgebied. Het hoeft geen betoog dat de accommodatie rond het Hardrockhotel in Playa Paraiso snel zal groeien daar het klienteel van deze hotelgroep hoge eisen stelt. Deze keten zal alles in het werk stellen om het zijn klienteel zo aangenaam mogelijk te maken wat natuurlijk Playa Paraiso ten goede zal komen.

Het prachtige residentieel complex bestaat uit 151 luxe appartementen waarvan 15 reeds verkocht in de eerste 5 dagen. Er is een piloot appartement beschikbaar en dit is zeker een bezoek waard. De werken in Ocean Garden zullen beginnen in het tweede kwartaal van 2016 en zullen een periode van 12 tot 18 maanden in beslag nemen. Het perceel van 7600 vierkante meter zal 151 woningen van één, twee en drie slaapkamer appartementen bevatten, de meeste hebben een groot terras, uitzicht op zee en prive-tuinen op de gelijkvloers appartementen. De appartementen variëren van 60, 80, 100 en 120 vierkante meter. Er zal eveneens een groot zwembad, solarium, tuinen en 5.065 m2 aan parkeergarage (156 plaatsen) aanwezig zijn.

Ligging

De woning is op een unieke vakantiebestemming gelegen. Net langs La Caleta en het mondaine Fañabe met zijn restaurantjes, prachtige stranden en shoppingcentra. Hier vindt U de rust van de natuur en de zee en dit in een goed georganiseerd vakantiecomplex. Het zuid-westen van Tenerife behoort tot het beste klimaat van het eiland, dankzij de invloed van de passaatwinden die voor een gemiddelde temperatuur zorgen van 22 gr in de winter en 27 gr in de zomer. De appartementen bevinden zich op loopafstand van de zee. Aan deze rotsachtige kust is de zee op zijn mooist doordat het hier nog niet overspoeld is door massatoerisme. In de buurt, op wandelafstand, vindt u supermarktjes en restaurantjes. Playa Paraïso is meer en meer de place to be aan het worden door het prestigieuze ***** Hardrockhotel wat onlangs zijn deuren opende. *In de baai, op wandelafstand van het complex, bevindt zich een prachtig openbaar lounge strand waar je op de mooie lounge ligbedden kan genieten van een cocktail en de rust. Vanuit Playa Paraïso wandel je langs de prachtige rotsweg naar La Caleta en zo wandel je door naar Fañabe, Las Americas.... De openbare bussen van Titsa hebben haltes in de buurt zodat u hiermee het eiland kan verkennen. De autosnelweg TF1 ligt op slechts op 5 min. met de auto en deze snelweg brengt u naar alle leuke plekjes van het eiland.