Gloednieuw renovatieproject in Cristianos ! Ideaal als investering !
140.000 €
ReferentieOM01
Prijs140.000 €
LocatieLos Cristianos
TypeAppartement
Slaapkamers 1
Badkamers1
Totale oppervlakte58
Buiten oppervlakte9
Bouwjaar2003
ZeezichtJa
Omschrijving

Gloednieuw renovatieprojekt in complex Oasis Mango gelegen in Los Cristianos ! Op wandelafstand van het mooie gedeelte van Los Cristianos en het strand. Het ressort beschikt over een restaurant, zwembad, supermarkt, receptie, fietsverhuur, animatie voor kinderen en ligt 800 m van de zee.

De gloednieuwe appartementen hebben een mooi terras, een stijlvolle badkamer, een volledig uitgeruste moderne keuken, een ruime slaapkamer en living, evenals tv, telefoon, kluisje en een draadloze internetverbinding

Deze 1- slaapkamerappartementen hebben een verhuurlicentie ! Gegarandeerde huuropbrengst ! Perfecte investering !

Alles wordt door het complex geregeld : verhuring, communiteit, onderhoud... De appartementen op de 1 ste verdieping hebben zeezicht. De appartementen worden stijlvol bemeubeld. (incl. in de prijs)

*1 slaapkamerappartement : vanaf 140.000,-

oppervlakte 61 m2 (56m2 m2 terras = 6 => boven) oppervlakte 65 m2 (56 m2 + 9 m2 terras => begane grond).

Alle 2 slaapkamerappartementen zijn verkocht.

Voor meer inlichtingen, stuur ons een mail.

Ligging

Het alombekende Los Cristianos behoeft natuurlijk weinig uitleg. Het heeft ondanks het toerisme altijd zijn eigen identiteit weten te behouden. Het stadje werd rond een oude kustplaats gebouwd. Het oude stadsgedeelte met zijn mooie kerkje, esplanade, goede restaurants, typische barretjes en prachtige wandeldijk langs de oceaan heeft al elke toerist weten te bekoren. Aan de baai ligt een lieflijk strand met een drukbezochte haven waar allerlei faciliteiten voor het beoefenen van watersporten aangeboden worden. Vanuit de haven van Los Cristianos vertrekken dagelijks schepen naar de eilanden La Gomera en El Hierro. Op de kade worden eveneens verscheidene excursies op zee aangeboden en kan u bijvoorbeeld de kolonie Griendwalvissen observeren die in de zeestraat tussen Tenerife en La Gomera leven. In Los Cristianos is voor ieder wat wils, voor jong en oud. Los Cristianos heeft trouwens zonder twijfel het beste microklimaat van het volledige eiland !