Gloednieuw renovatieprojekt in Cristianos ! Ideaal als investering !
180.000 €
ReferentieOM02
Prijs180.000 €
LocatieLos Cristianos
TypeAppartement
Slaapkamers 2
Badkamers1
Totale oppervlakte80
Buiten oppervlakte9
Bouwjaar2003
ZeezichtJa
Omschrijving

Gloednieuw renovatieprojekt in complex Oasis Mango Los Cristianos ! Op wandelafstand van het mooie gedeelte van Los Cristianos en het strand. Het ressort beschikt over een restaurant, zwembad, supermarkt, receptie, fietsverhuur, animatie voor kinderen en ligt 800 m van de zee.

De appartementen hebben een mooi terras, een badkamer en een volledig uitgeruste keuken, evenals tv, telefoon, kluisje en een draadloze internetverbinding

1 en 2 slaapkamerappartementen, in prachtige design met verhuurlicentie ! Gegarandeerde huuropbrengst ! Perfecte investering ! De appartementen op de 1 ste verdieping hebben zeezicht. De appartementen worden bemeubeld verkocht.

*1 slaapkamerappartement : vanaf 140.000,-

oppervlakte 61 m2 (56m2 m2 terras = 6 => boven)

en 65 m2 (56 m2 + 9 m2 terras => begane grond).

*Appartement met 2 slaapkamers : vanaf 180.000,-

Ze hebben 70 m2 tot 77 m2

plus terras van 12 m2 tot 34 m2

In het complex is er een gemeenschappelijk zwembad, receptie, pool bar, restaurant.

De eerste beslissers hebben de best gelegen woningen !

Voor meer gedetailleerde info : schrijf ons een persoonlijke mail !

jean.vandenhoeck@gmail.com

Ligging

Het alombekende Los Cristianos behoeft natuurlijk weinig uitleg. Het heeft ondanks het toerisme altijd zijn eigen identiteit weten te behouden. Het stadje werd rond een oude kustplaats gebouwd. Het oude stadsgedeelte met zijn mooie kerkje, esplanade, goede restaurants, typische barretjes en prachtige wandeldijk langs de oceaan heeft al elke toerist weten te bekoren. Aan de baai ligt een lieflijk strand met een drukbezochte haven waar allerlei faciliteiten voor het beoefenen van watersporten aangeboden worden. Vanuit de haven van Los Cristianos vertrekken dagelijks schepen naar de eilanden La Gomera en El Hierro. Op de kade worden eveneens verscheidene excursies op zee aangeboden en kan u bijvoorbeeld de kolonie Griendwalvissen observeren die in de zeestraat tussen Tenerife en La Gomera leven. In Los Cristianos is voor ieder wat wils, voor jong en oud. Los Cristianos heeft trouwens zonder twijfel het beste microklimaat van het volledige eiland !