Mooi en goed gelegen appartement met zeezicht in complex Oasis Mango te Los Cristianos, een complex met officiële verhuurlicentie !
179.000 €
ReferentieT055
Prijs179.000 €
LocatieLos Cristianos
TypeAppartement
Slaapkamers1
Badkamers1
Totale oppervlakte80
Buiten oppervlakte8
ZeezichtJa
Omschrijving

In het gezellige complex Oasis Mango te Los Cristianos hebben we een mooi 1 slaapkamer appartement te koop. Dit hotelcomplex ligt op 500 m van de zee en de wandeldijk. Het appartement is gerenoveerd en mooi bemeubeld. Er is een ruime woonkamer met een Amerikaanse volledige ingerichte keuken. De living geeft uit op het zonnige terras dat prachtig zicht heeft op de zee, het gemeenschappelijk zwembad en Los Cristianos. Er is een 2 persoonsslaapkamer met ingebouwde kasten en een badkamer. Het complex Oasis Mango is een geliefd vakantiecomplex en is uitstekend gelegen, op 5 min wandelafstand van het gezellige centrum van Los Cristianos en op 300 m van het centrale busstation. Er is een verwarmd zwembad met poolbar, een restaurant, 24 u receptie, kinderopvang, fietsverhuur en een kleine superette. Dit appartement is één van de weinige privé appartementen in het complex. Dwz : dat u er zelf gebruik van maakt wanneer u maar wilt maar ook kan gebruik maken van het verhuursysteem van het hotel. In dit complex mag er ook officieel verhuurd worden ! In Los Cristianos mag dat maar in enkele complexen en Oasis Mango is er daar één van. U hoeft eveneens geen communiteitskosten, elektriciteit en water te betalen ! Vanaf einde april wordt het complex Oasis Mango aan de buitenkant en de gemeenschappelijke delen prachtig gerenoveerd zodat u nu reeds eigenaar kan zijn van een appartement in een hedendaags modern complex ! Bij de foto's, zijn de laatste twee foto's toegevoegd van hoe het complex er gerenoveerd zal uitzien. Het einde van de renovatiewerken is voorzien voor einde september 2019.

Ligging

Het alombekende Los Cristianos behoeft natuurlijk weinig uitleg. Het heeft ondanks het toerisme altijd zijn eigen identiteit weten te behouden. Het stadje werd rond een oude kustplaats gebouwd. Het oude stadsgedeelte met zijn mooie kerkje, esplanade, goede restaurants, typische barretjes en prachtige wandeldijk langs de oceaan heeft al elke toerist weten te bekoren. Aan de baai ligt een lieflijk strand met een drukbezochte haven waar allerlei faciliteiten voor het beoefenen van watersporten aangeboden worden. Vanuit de haven van Los Cristianos vertrekken dagelijks schepen naar de eilanden La Gomera en El Hierro. Op de kade worden eveneens verscheidene excursies op zee aangeboden en kan u bijvoorbeeld de kolonie Griendwalvissen observeren die in de zeestraat tussen Tenerife en La Gomera leven. In Los Cristianos is voor ieder wat wils, voor jong en oud. Los Cristianos heeft trouwens zonder twijfel het beste microklimaat van het volledige eiland !