NIEUW : Nieuwbouw projekt in zuid Tenerife : uw luxe woning in het midden van de golfvelden, met 3 slaapkamers, 3 badkamers, zeezicht en tuin met privé zwembad !
335.000 €
ReferentieT070
Prijs335.000 €
LocatieAmarilla Golf / Golf del Sur
TypeDuplex
Slaapkamers3
Badkamers3
Totale oppervlakte218
Buiten oppervlakte90
GarageJa
Bouwjaar2019
ZeezichtJa
Omschrijving

Te koop : nieuwbouw projekt in zuid Tenerife : uw luxe woning in het midden van de golfvelden, met 3 slaapkamers, 3 badkamers, zeezicht en tuin met privé zwembad !

VILLA AMARILLA GOLF RESORT:

Wij bieden in exclusiviteit voor onze Belgische klanten dit nieuwbouwproject van 18 duplex villa’s aan. Dit mooie projekt is gelegen in het hart van de Amarilla Golf Course, een unieke locatie waarbij u van op het terras en uw eigen persoonlijke minipool kan genieten van de mooie panoramische uitzichten op de golf, de gele berg en de zee. Het terras biedt een infinity uitzicht waarbij door glazen wanden uw terras van de golf gescheiden wordt, dit om een doorlopend uitzicht te kunnen garanderen. De woningen worden gebouwd temidden van de groene golfvelden en liggen ongeveer een 300 m van de zee verwijderd. Er is zeezicht vanop het terras en de living en zeezicht vanop 2 van de 3 slaapkamers. De villas zullen ruim en modern gebouwd worden en ontworpen voor liefhebbers van natuur, de golf en de zee. Voor de constructie zal er gewerkt worden met duurzame en tijdloze materialen. De villas, met hun 128m2 nuttige oppervlakte beschikken elk over 3 slaapkamers, 3 badkamers, een ingerichte keuken en ruime living in L-vorm met eetgedeelte. Tevens is er een ruime berging met waskeuken. De ruime terrassen van 90m2 bieden een panoramisch uitzicht en garanderen u een kwalitatieve manier van wonen en genieten. Op het terras dat een verlengde is van de woonruimte binnen wordt er aandacht gegeven aan jullie privacy dmv doorlopende muren. Verder is er een tuin en in het verlengde van die tuin bevindt zich de minipool. Deze minipool van 3 x 2 m is tevens voorzien van een eigen filter en onderhoudsinstallatie. Er is ook een privéparking aan de achterkant van de woning voorzien. Contacteer ons om dit nieuw project onder de Canarische zon te bezoeken ! De aanvang van dit projekt wordt voorzien voor de zomer van 2019.

OMSCHRIJVING:

 • 128 m2 bebouwde oppervlakte
 • 2 verdiepingen
 • 3 dubbele slaapkamers met ingebouwde kasten
 • 3 ensuite badkamers
 • volledig ingerichte keuken
 • salon met eetruimte
 • apart gastentoilet
 • ruime berging en waskeuken
 • airco
 • 90 m2 terras en tuin met zwembad (3 x 2m )
 • garageplaats aan de woning en achterterras
Ligging

Amarilla Golf ligt in het zuiden van Tenerife en is vanwege de talrijke golf gebieden één van de groenste gebieden in het zuiden. Er bevinden zich hier twee grote golfterreinen : de 'Amarilla Golf' en de 'Golf del Sur'. Beide golfcourts hebben mooie clubhuizen waar je terecht kan voor een terrasbezoek met prachtig zicht en hebben ook een restaurantgedeelte. Het web adres van de Amarilla Golf : www.amarillagolf.es In de buurt heb je alle voorzieningen, zoals winkeltjes, een shoppingcentrum, een promenade met restaurants langs de kust, een manege, 2 golfterreinen en een plezierhaven met een prachtig dakterras. In de haven kunt u met een duikboot onderzee gaan om de prachtige onderwaterwereld te ontdekken, u kan er jetski's of zelfs een jacht of zeilboot huren. In de directe omgeving is er een ultra moderne kliniek en apotheek. In het winkelcentrum San Blas, waar u te voet naar toe kan, vind je restaurants, bars, winkeltjes, een supermarkt, kappers. Het bestaat uit een mooie dorpskern met een kerk en een gezellig plein met terrasjes waar 's avonds muziek gespeeld wordt. Via de lange wandeldijk, kan je tot Los Abrigos of Costa del Silencio wandelen al genietend van de zeelucht en de schitterende natuur. De afslag naar de snelweg TF- 1 ligt op slechts 3 min. met de auto. Deze snelweg brengt u naar alle delen van het eiland. In enkele minuten ben je in Las Chafiras waar er een grote verscheidenheid is aan diverse meubel-en electrozaken. Ook vind je daar garages en autozaken. In Amarilla Golf zijn er bushaltes die je naar het drukke centrum van Las Americas en Los Cristianos brengen. Wanneer je vanuit Amarilla Golf 10 minuten verder rijdt met de auto kom je in het authentieke vissersdorp, Los Abrigos, waar je iedere dag verse vis kan eten in één van de restaurantjes met prachtig zicht op zee. Een kwartiertje verder met de auto kom je in het surfers paradijs : El Medano, waar veel belangrijke surfkampioenschappen georganiseerd worden. El Medano heeft een prachtig strand, restaurants en een mooie wandelboulevard langs de kust.