verkocht
Goed gelegen duplex, vlak aan golf met groot terras en zeezicht
168.000 €
ReferentieT080
Prijs168.000 €
LocatieAmarilla Golf / Golf del Sur
TypeDuplex
Slaapkamers2
Badkamers2
Totale oppervlakte97
Buiten oppervlakte25
ZeezichtJa
Omschrijving

Deze duplex woning heeft een mooie ligging dichtbij de oceaan, de wandelwegen, de jachthaven en de wandeldijk met zijn restaurantjes. Er is een ruim terras omgeven met planten en bloemen met zicht over de groene golfvelden tot aan de zee. Via het ruime terras kom je binnen in de woning en is er de living met open keuken. Op het gelijkvloers is er eveneens een eerste slaapkamer met badkamer.
Boven is er een tweede slaapkamer met badkamer. Achter de tweede slaapkamer is er een tweede terras. Dit appartement heeft wat renovatie nodig wat wij schatten op +/- 10.000,- Maar is natuurlijk naar de wens van de koper. Indien er renovatie nodig is, kunnen wij jullie een Belgische ploeg doorverwijzen die dit voor jullie zelfstandig kan uitvoeren, terwijl jullie in België zijn. Deze woning vinden wij een prima investering om er zelf van te genieten en ondertussen te verhuren. Ook voor het verhuur en sleutelbeheer, kunnen wij jullie doorverwijzen naar een ploeg die zich hiermee bezig houdt.

Ligging

Amarilla Golf ligt in het zuiden van Tenerife en is vanwege de talrijke golf gebieden één van de groenste gebieden in het zuiden. In de buurt heb je alle voorzieningen, zoals winkeltjes, een shoppingcentrum, een promenade met restaurants langs de kust, een manege, 2 golfterreinen en een plezierhaven met een prachtig dakterras. In de haven kunt u met een duikboot onderzee gaan om de prachtige onderwaterwereld te ontdekken, u kan er jetski's of zelfs een jacht of zeilboot huren. In de directe omgeving is er een ultra moderne kliniek en apotheek. In het winkelcentrum San Blas, waar u te voet naar toe kan, vind je restaurants, bars, winkeltjes, een supermarkt, kappers. Het bestaat uit een mooie dorpskern met een kerk en een gezellig plein met terrasjes waar 's avonds muziek gespeeld wordt. Via de lange wandeldijk, kan je tot Los Abrigos of Costa del Silencio wandelen al genietend van de zeelucht en de schitterende natuur. De afslag naar de snelweg TF- 1 ligt op slechts 3 min. met de auto. Deze snelweg brengt u naar alle delen van het eiland. In enkele minuten ben je in Las Chafiras waar er een grote verscheidenheid is aan diverse meubel-en electrozaken. Ook vind je daar garages en autozaken. In Amarilla Golf zijn er bushaltes die je naar het drukke centrum van Las Americas en Los Cristianos brengen. Wanneer je vanuit Amarilla Golf 10 minuten verder rijdt met de auto kom je in het authentieke vissersdorp, Los Abrigos, waar je iedere dag verse vis kan eten in één van de restaurantjes met prachtig zicht op zee. Een kwartiertje verder met de auto kom je in het surfers paradijs : El Medano, waar veel belangrijke surfkampioenschappen georganiseerd worden. El Medano heeft een prachtig strand, restaurants en een mooie wandelboulevard langs de kust.