Te koop Tenerife : Amarilla Golf Residences ! Luxueuze 1 en 2 slaapkamerappartementen vlak aan zee !
Op aanvraag
ReferentieT165
PrijsOp aanvraag
LocatieAmarilla Golf / Golf del Sur
TypeAppartement
Slaapkamers0
Badkamers 0
GarageJa
Bouwjaar2020
ZeezichtJa
Omschrijving

Binnenkort wordt er onder Belgische vlag gestart met de bouw van 62 luxueuze vakantieappartementen, gelegen in de groene golfvelden van Amarilla Golf, vlak aan zee en met zicht op zee ! Genieten van het golfen, de groene omgeving, de zeelucht, de jachthaven en lange wandelingen langs de kust of de zeedijk met zijn terrasjes en dit alles in een straal van 200 m ! De vakantieappartementen die te koop worden aangeboden zijn 100% uw eigendom en gaan gerund worden door een Belgische staf waarbij uw huurrendement zonder kopzorgen wordt gegarandeerd ! Gedaan met sleutelbeheer, poets, herstellingen en reservaties. Dit wordt volledig door de Belgische Staf beheerd en U hoeft zich ook geen zorgen meer te maken over het zoeken van huurders. Dit alles onder uw controle. Dus een perfecte balans tussen eigen gebruik en huurinkomsten. Het complex wordt op die manier gecreërd dat u of uw toekomstige huurders hun verblijf niet snel zullen vergeten en steeds zullen terugkomen. Er is een receptie die 24/24 beschikbaar zal zijn, een verwarmd zwembad, een fitnessruimte, een chill out zone, een Belgische brasserie, een kids corner, plons zwembad, kinderopvang, airport services, golf caddys, enz.. Een waar paradijs voor de golfers daar je je golfdag start vanuit het complex. Er zal verhuur voorzien worden van clubs, speciale golf fees voor de eigenaars enz...

Wij starten nu met de wishlist : dwz voor diegene die als eerste op de hoogte willen gehouden worden ivm de aankoop, stuur ons een mail ! Tenerifeonlinesl@gmail.be Vanaf 23 maart 2020 starten wij met de optiename !

Ligging

Amarilla Golf ligt in het zuiden van Tenerife en is vanwege de talrijke golf gebieden één van de groenste gebieden in het zuiden. Er bevinden zich hier twee grote golfterreinen : de 'Amarilla Golf' en de 'Golf del Sur'. Beide golfcourts hebben mooie clubhuizen waar je terecht kan voor een terrasbezoek met prachtig zicht en hebben ook een restaurantgedeelte. Het web adres van de Amarilla Golf : www.amarillagolf.es In de buurt heb je alle voorzieningen, zoals winkeltjes, een shoppingcentrum, een promenade met restaurants langs de kust, een manege, 2 golfterreinen en een plezierhaven met een prachtig dakterras. In de haven kunt u met een duikboot onderzee gaan om de prachtige onderwaterwereld te ontdekken, u kan er jetski's of zelfs een jacht of zeilboot huren. In de directe omgeving is er een ultra moderne kliniek en apotheek. In het winkelcentrum San Blas, waar u te voet naar toe kan, vind je restaurants, bars, winkeltjes, een supermarkt, kappers. Het bestaat uit een mooie dorpskern met een kerk en een gezellig plein met terrasjes waar 's avonds muziek gespeeld wordt. Via de lange wandeldijk, kan je tot Los Abrigos of Costa del Silencio wandelen al genietend van de zeelucht en de schitterende natuur. De afslag naar de snelweg TF- 1 ligt op slechts 3 min. met de auto. Deze snelweg brengt u naar alle delen van het eiland. In enkele minuten ben je in Las Chafiras waar er een grote verscheidenheid is aan diverse meubel-en electrozaken. Ook vind je daar garages en autozaken. In Amarilla Golf zijn er bushaltes die je naar het drukke centrum van Las Americas en Los Cristianos brengen. Wanneer je vanuit Amarilla Golf 10 minuten verder rijdt met de auto kom je in het authentieke vissersdorp, Los Abrigos, waar je iedere dag verse vis kan eten in één van de restaurantjes met prachtig zicht op zee. Een kwartiertje verder met de auto kom je in het surfers paradijs : El Medano, waar veel belangrijke surfkampioenschappen georganiseerd worden. El Medano heeft een prachtig strand, restaurants en een mooie wandelboulevard langs de kust.