Immo Tenerife : interessant en mooi bemeubeld instapklaar appartement, gelegen op gelijkvloers in complex met 2 grote zwembaden !
120.000 €
ReferentieT181
Prijs120.000 €
LocatieCosta del Silencio
TypeAppartement
Slaapkamers1
Badkamers1
Buiten oppervlakte12
Omschrijving

Dit mooi gelijkvloers appartement is gelegen in Costa del Silencio, zo een 15 km van Playa de las Americas. Alle voorzieningen zoals supermarktjes, bars en restaurants liggen hier in de buurt. Dit appartement heeft een volledig ingerichte Amerikaanse keuken en een mooi ingerichte living met toegang tot het ruime terras. In de woonkamer is er een sofabed voor 2 personen zodat dit appartement gebruikt kan worden door 4 personen. Er is een slaapkamer met een dubbelbed en een volledig ingerichte badkamer met inloopdouche. Tevens is er een wasmachine. Het terras is ruim en rustig gelegen. Ideaal om te genieten en te zonnebaden ! In het complex zijn er twee grote zwembaden en tuinen. Het complex heeft een prive parking.

Ligging

Costa del Silencio : waar de Belgen zich thuis voelen. Costa del Silencio is het gebied ten westen van Plays de Las Americas en Los Cristianos. Het strekt zich uit van net voor Las Galletas tot Los Abrigos. Dit is het uiterste zuiden van Tenerife en werd enkele decennia terug op de kaart geplaatst door de komst van het TenBel vakantiepark. Destijds was dit park een puur Belgische onderneming (vandaar de naam TENerife -BELgië). Rondom Tenbel ontstond heel wat toeristische activiteit zodat men nu in El Trébol veel cafés, bars, restaurants, pizzeria's en vakantieamusement aantreft. Las Galletas is een prima uitvalbasis om Tenerife te ontdekken. In geen tijd is men met het openbaar vervoer in de grote centra als Los Cristianos of Playa de las Americas terwijl men toch verblijft in een min of meer rustige omgeving. Het pittoreske haventje biedt een aanleg plaats voor vele plezierboten en is gekend om zijn duikerscentra. Elke ochtend is er een vismarkt waar de vangst van de afgelopen nacht wordt verkocht. In tal van rstaurantjes staat de verse vis van de dag op het menu. Las Galletas kent nog vele lokale handelaars die hun uiterste best doen om het de toeristen naar hun zin te maken. Las Galletas staat in schril contrast met de drukke badsteden. Niettegenstaande men er alles kan vinden is er geen overaanbod. De regio valt door zijn rustiger karakter meer in de smaak van volwassenen en overwinterende senioren. Tijdens de schoolvakanties blijken ook veel families met kinderen te kiezen voor deze omgeving.

Contacteer ons