Mooi compleet gerenoveerd appartement in Costa del Silencio
149.000 €
ReferentieTR217
Prijs149.000 €
LocatieCosta del Silencio
TypeAppartement
Slaapkamers1
Badkamers1
ParkeerplaatsJa
Dicht bij de kustJa
ZwembadJa
Omschrijving

Appartement gelegen in Costa del Silencio met ruime slaapkamer met airco (koud en warm) en badkamer met inloopdouche, wc, lavabo met kast en hangkast, wasmachine en droogkast.

In de woonkamer heb je een ingerichte keuken met inductie kookplaat, frigo-diepvriezer, combi -oven, eiland met veel opbergruimte en een zitplaats met comfortabele zitbank, tv en schotelantenne.

Daarnaast heb je een gedeeltelijk gesloten terras, die volledig open kan, met tafel en 4 stoelen, lounge en opbergkasten.

Er is ook een zonneluifel. Het terras is zuid-west gericht.

Er is een zwembad aanwezig en gemeenschappelijke privé parking.

Er is ook een alarminstallatie aanwezig.

Centraal gelegen in de omgeving van restaurantjes, bars, supermarkten, bushalte en op wandelafstand van het vissersdorpje Las Galletas en het haventje “Marina del Sur”.

Ligging

Costa del Silencio : waar de Belgen zich thuis voelen.Costa del Silencio is het gebied ten westen van Plays de Las Americas en Los Cristianos. Het strekt zich uit van net voor Las Galletas tot Los Abrigos. Dit is het uiterste zuiden van Tenerife en werd enkele decennia terug op de kaart geplaatst door de komst van het TenBel vakantiepark. Destijds was dit park een puur Belgische onderneming (vandaar de naam TENerife -BELgië).Rondom Tenbel ontstond heel wat toeristische activiteit zodat men nu in El Trébol veel cafés, bars, restaurants, pizzeria's en vakantieamusement aantreft. Las Galletas is een prima uitvalbasis om Tenerife te ontdekken. In geen tijd is men met het openbaar vervoer in de grote centra als Los Cristianos of Playa de las Americas terwijl men toch verblijft in een min of meer rustige omgeving. Het pittoreske haventje biedt een aanleg plaats voor vele plezierboten en is gekend om zijn duikerscentra. Elke ochtend is er een vismarkt waar de vangst van de afgelopen nacht wordt verkocht. In tal van rstaurantjes staat de verse vis van de dag op het menu.Las Galletas kent nog vele lokale handelaars die hun uiterste best doen om het de toeristen naar hun zin te maken. Las Galletas staat in schril contrast met de drukke badsteden. Niettegenstaande men er alles kan vinden is er geen overaanbod. De regio valt door zijn rustiger karakter meer in de smaak van volwassenen en overwinterende senioren. Tijdens de schoolvakanties blijken ook veel families met kinderen te kiezen voor deze omgeving.

Contacteer ons