top of page

Project Abama

Villas del Tennis, Resort en Los Jardines...

Deze prachtige projecten bieden een op en top luxe vastgoed voor ieder zijn smaak. Dankzij de prachtige ligging geniet je overal van een betoverend zicht op de Atlantische Oceaan en La Gomera.

Luxe Vastgoed: Villas del Tennis

Immo Tenerife
Immo Tenerife

In dit exclusieve en prachtige nieuwbouwproject van 23 vrijstaande villa's, heeft elke villa 2 of 3 slaapkamers en men kan kiezen voor een gelijkvloers villa of met verdieping.

De binnenoppervlakte varieert van 124 m2 tot 182 m2 en de buitenopp van 434 m2 tot 766 m2.

Elke villa beschikt over een zonneterras en een prachtige panoramisch uitzicht op de Atlantische Oceaan, de golfterreinen en La Gomera.

 

De villa's worden gemeubileerd verkocht en zijn ingericht met luxe meubilair, incl. tuinmeubilair. Elke slaapkamer heeft ingerichte kasten en en-suite badkamers. Elke villa biedt parkeerplaats, een heerlijke tuin en een prachtig privé zwembad. De eigenaars van de Villas del Tennis worden automatisch lid van de Club Abama Prestige.

Villa met 2 slaapkamers : vanaf 1.280.000,-Villa met 3 slaapkamers : vanaf 1.395.000,-

Adembenemende residentiële luxe villa's

Immo Tenerife
Immo Tenerife

Op een van de mooiste percelen van Tenerife, in het 5-sterren Abama Resort, worden op dit moment vrijstaande villa's gebouwd.

 

De villa's zijn de enige residentiële villa's in het Abama complex. Dat wil zeggen dat je ze mag verhuren maar dit is niet verplicht. Je kan er je domicilie hebben en er wonen of ze gewoon als vakantieverblijf gebruiken. De villa's zijn ontworpen door architecten met een futuristische visie in samenwerking met een ervaren team, rekening houdend met de hoogste normen en met zeer veel aandacht voor detail. De ligging garandeert een adembenemend panoramisch uitzicht op de golfbaan, de Atlantische Oceaan en het eiland La Gomera.

 

Deze uitzichten behoren zonder twijfel tot de beste van Tenerife. De aangename buitenruimte wordt ontworpen met een prachtige tuin, een privézwembad en ruime terrassen. De moderne villa's worden gebouwd met veel ramen en glazen deuren die voor veel lichtinval zorgen. De meeste villa's hebben drie slaapkamers, een lichte open woonkamer met een volledig uitgeruste Amerikaanse keuken, een privézwembad, een tuin en een overdekte parkeerplaats. Sommige villa's hebben twee verdiepingen en sommigen zijn gelijkvloers.

De architectuur is modern en minimalistisch, met strakke lijnen, open ruimtes en heldere kleuren.

De oppervlaktes variëren tussen 199 m² en 215 m², evenals de grootte van de percelen, tussen 384 m² en 445 m².

Geniet van de privacy, de rust en alle voordelen van een 5-sterrenresort en omgeving.

Neem contact met ons op voor bezoek aan een villa die reeds afgewerkt is ! We kunnen u ook altijd het plan per villa versturen.

Deze villa's hebben een betoverend uitzicht op de uitgestrekte oceaan en liggen op een ongeziene toplocatie. Je geniet er mee van de faciliteiten van La Plaza : een bar, restaurant, fitnesscentrum, zwembad…

Alles om heerlijk te genieten ligt binnen handbereik. De unieke locatie, de met Michelinsterren bekroonde restaurants, de luxe spa van wereldklasse en een prachtig strand zijn slechts enkele van de troeven die dit ressort te bieden heeft.

Elke eigenaar geniet van een eersteklas service en wordt automatisch lid van de onlangs gelanceerde Prestige Owners Club,

die onder andere een reeks exclusieve evenementen en excursies, wekelijkse golftoernooien en cocktailavonden biedt.

Ook worden eigenaars automatisch lid van het Exchange Programma met een uitgebreide keuze aan luxevakanties over de hele wereld. De eerste twee jaar van het lidmaatschapsgeld worden hun gratis aangeboden door Abama.

Los Jardines

Immo Tenerife
Immo Tenerife

Abama Fase 4 - Los jardines

 

Deze prachtige residenties bieden een betoverend uitzicht op de uitgestrekte oceaan en liggen op een ongeziene toplocatie. Je geniet er mee van de faciliteiten van La Plaza: een bar, restaurant, fitnesscentrum, zwembad… Alles om heerlijk te genieten ligt binnen handbereik. De unieke locatie, de met Michelinsterren bekroonde restaurants, de luxespa van wereldklasse en een prachtig strand zijn slechts enkele van de troeven die deze eigendommen te bieden hebben.

Elke eigenaar geniet van een eersteklas service en wordt automatisch lid van de onlangs gelanceerde Prestige Owners Club, die onder andere een reeks exclusieve evenementen en excursies, wekelijkse golftoernooien en cocktailavonden biedt. Ook worden eigenaars automatisch lid van het Exchange Programma met een uitgebreide keuze aan luxevakanties over de hele wereld.

De eerste twee jaar van het lidmaatschapsgeld worden hun gratis aangeboden door Abama.

Los Jardines de Abama, de ultieme luxe van een oneindig uitzicht :

Hier zijn er 30 luxe-appartementen van Los Jardines de Abama te koop, ingeplant op de heuvel onder Plaza Abama, zijn schitterende hideaways. De enclave is ontworpen met grote finesse en oog voor detail. Elk appartement geniet absolute privacy en een spectaculair panoramisch uitzicht over de oceaan. Er zijn vier zwembaden voor de appartementen. Appartementen zijn beschikbaar met

1 slaapkamer (87-107 m², 550.000-650.000 euro),

2 slaapkamers (110-146 m², 700.000-900.000 euro) of

3 slaapkamers (140-218 m², 900.000-1.400.000 euro) en

3 slaapkamers in duplex (179-199 m²), steeds met hal, living, keuken, evenveel badkamers als slaapkamers, groot terras en veranda.

Kids Camp

In het Kids Camp kunnen alle kinderen van Abama Resort van 4 tot en met 14 jaar terecht voor activiteiten. Spelenderwijs houden de kids zich bezig met cultuur, wetenschap, natuur, kunst, creativiteit en gezondheid. De club is 7/7 dagen open en de uren worden aangepast naargelang de bezetting van het resort. Doorgedreven services

Eigenaars van Abama Fase 4 kunnen bovendien rekenen op extra services zoals verhuurdienst voor hun appartement, een uitwisselingsprogramma voor een vakantie in een ander resort, de owners club die vrijblijvend activiteiten organiseert voor de eigenaars en voordelen biedt op allerhande diensten en prestaties van het vijfsterrenresort.

Wees er snel bij voor het te laat is

De verkoopprijzen beginnen vanaf € 775.000, -

De ligging van dit prachtig vastgoed is op één van de beste plaatsen van het zuiden van Tenerife gelegen. 

Wij kunnen op afspraak ter plaatse een bezoek brengen moesten jullie kortelings naar Tenerife kunnen komen. Laat ons zeker een bericht bij interesse en dan spreken we graag verder af.

Tot snel!

Bedankt voor je interesse!

bottom of page