top of page

Playa Arena

Zeer geliefd bij toeristen omwille van de authentieke plekjes

WELCOME TO

Playa Arena

Over

Playa Arena is gelegen aan de zuid kust van Tenerife. Het is zeer geliefd bij toeristen omwille van de authentieke plekjes, de mooie strandboulevard die loopt langs de rotsachtige kust waarbij je kan genieten van adembenemende uitzichten. In Playa Arena is er eveneens een mooi zandstrand waar men 's avonds laat kan genieten van prachtige zonsondergangen. Het strand heeft de blauwe vlag, dwz : een hoog kwaliteitslabel!
Er zijn veel leuke restaurantjes en bars waar men verse vis en lekker vlees aanbiedt. Men treft er ook verschillende authentieke zaakjes met zicht op zee en de typisch Canarische keuken.
In Playa Arena zijn er toffe winkeltjes, boetiekjes, een gamehall en alles wat je nodig hebt voor een fijne vakantie. Vele duikclubs kiezen Playa Arena om te diepzee duiken of te snorkelen omdat de zeebodem er enorm rijk is.
En ben je de gezellige drukte wat beu en zoek je de rust? in een mum van tijd ben je van de dorpskern met de auto naar de hoger gelegen gebieden. Daar kan je op zoek naar leuke local restaurantjes ver weg van het toerisme.
Een aantal km's verderop vindt u de prestigieuze Abama Golf met zijn prachtig verzorgde golfbanen en het luxueuze Ritz Carlton hotelresort. Kortom Playa Arena heeft alles om je een toffe vakantie te doen beleven.

bottom of page