top of page

Unieke eerste lijn villa met 4 Slaapkamers te koop Los Cristianos

Prijs:

€ 2.200.000,-

T253

beds-white.png

Slaapkamers

4

bath-white.png

Badkamers

3

sq-ft-white.png

Totale opp.

542

Neem contact met ons op voor meer informatie

STATUS:
Te Koop
KENMERKEN

Autostaanplaats

Teide zicht

Privé zwembad

Dicht Bij De Kust

Zeezicht

Parkeerplaats

Zwembad

LOCATIE:

Los Cristianos

SLAAPKAMERS:

4

BADKAMERS:

3

BINNEN OPP:

192

BUITEN OPP:

350

TOTALE OPP:

542

PRIJS:

€ 2.200.000,-

BESCHRIJVING

Deze luxe villa is gelegen op de eerste lijn aan het strand van Los Cristianos. Vanuit de villa is er prachtig uitzicht op de kust en de bergen. Deze prachtige villa heeft 4 verdiepingen met 4 slaapkamers en 4 badkamers. Er is een volledig ingerichte keuken, ruime woonkamer met eet gedeelte en meerdere terrassen met prachtig uitzicht. Tevens is er een kelder met speelkamer, garage voor meerdere auto's, een wijnkelder en berging. De villa is omgeven door een goed onderhouden tuin en heeft een verwarmd zwembad. Deze villa is uniek door zijn ligging en ruimte !

Los Cristianos

Het alom bekende Los Cristianos behoeft natuurlijk weinig uitleg. Het heeft ondanks het toerisme altijd zijn eigen identiteit weten te behouden. Het stadje werd rond een oude kustplaats gebouwd. Het oude stadsgedeelte met zijn mooie kerkje, esplanade, goede restaurants, typische barretjes en prachtige wandeldijk langs de oceaan heeft al elke toerist weten te bekoren. In de winkelstraten vestigden zich enkele belangrijke winkelketens.
Aan de baai ligt een mooi wit zandstrand met een drukbezochte haven waar allerlei watersporten aangeboden worden. Vanuit de haven van Los Cristianos vertrekken dagelijks schepen naar de eilanden La Gomera en El Hierro. Op de kade worden eveneens verscheidene excursies op zee aangeboden en kan u bijvoorbeeld de kolonie Griendwalvissen observeren die in de zeestraat tussen Tenerife en La Gomera leven. In Los Cristianos is er voor ieder wat wils, voor jong en oud!

Heeft u vragen of wensen?

Stuur ons even een Email

bottom of page