top of page

Klik op de foto om te vergroten

€ 350 000

2 Slaapkamer Appartement met groot terras Adeje

beds-white.png
2

SLAAPKAMERS

bath-white.png
2

BADKAMERS

sq-ft-white.png
168

TOTALE OPP

T307

STATUS:
Te Koop
LOCATIE:

Playa Paraiso Adeje

SLAAPKAMERS:

2

BADKAMERS:

2

BINNEN OPP:

82

BUITEN OPP:

86

TOTALE OPP:

168

PRIJS:

€ 350 000

BESCHRIJVING

Dit ruime appartement heeft als grote troef een enorm terras met zicht op het gemeenschappelijk zwembad en gedeeltelijk zeezicht.
Binnen is er een living met veel lichtinval en een Amerikaanse ingerichte keuken. Verder zijn er 2 dubbele slaapkamers met elk een badkamer. Zowel de slaapkamers als de living geven uit op het terras. Er is tevens een ondergrondse parking inbegrepen in de prijs. Gezien de prijsstijgingen in Playa Paraïso is dit appartement zeer gunstig geprijsd.

KENMERKEN

Autostaanplaats

Teide zicht

Dicht Bij De Kust

Zeezicht

Parkeerplaats

Zwembad

Playa Paraiso

Playa Paraïso is gelegen net langs het mondaine La Caleta en Fañabe, met zijn restaurantjes, prachtige stranden en shoppingcentrum. In Playa Paraïso vindt U de rust van de natuur en de zee en dit op een leuke en levendige locatie. Playa Paraïso ligt op één van de beste locaties van ZuidTenerife en behoort tot het beste klimaat van het eiland, dankzij de invloed van de passaatwinden die voor een gemiddelde temperatuur zorgen van 22 gr in de winter en 27 gr in de zomer. Playa Paraïso is vlak aan zee gelegen. Aan de rotsachtige kust is de zee op zijn mooist doordat het hier nog niet overspoeld is door massatoerisme.
Je vindt er winkels, supermarktjes en restaurantjes. Playa Paraïso is meer en meer de place to be aan het worden door de komst van 2 luxe hotels, waaronder het Hardrock hotel.
In de baai van Playa Paraïso bevindt zich een prachtig openbaar strand waar je op de mooie lounge ligbedden kan genieten van een cocktail en de rust. Vanuit Playa Paraïso wandel je langs de prachtige rotsweg naar La Caleta en zo wandel je door naar Fañabe, Las Americas....
De openbare bussen van Titsa hebben haltes in de buurt zodat u hiermee het eiland kan verkennen. De autosnelweg TF1 ligt op slechts op 5 min. met de auto en deze snelweg brengt u naar alle leuke plekjes van het eiland. Tevens vind je in Playa Paraïso het commercieel centrum Rosa Center, met talloze winkels, enkele restaurants en bars met mooie terrassen en uitzicht en tevens bevindt zich daar een mini golf !