top of page

Klik op de foto om te vergroten

€ 560 000

Nieuwbouw 2 Slaapkamers Appartement Adeje

beds-white.png
2

SLAAPKAMERS

bath-white.png
2

BADKAMERS

sq-ft-white.png
92

TOTALE OPP

T325

STATUS:
Te Koop
KENMERKEN

Autostaanplaats

Teide zicht

Dicht Bij De Kust

Zeezicht

Parkeerplaats

Zwembad

LOCATIE:

Adeje

SLAAPKAMERS:

2

BADKAMERS:

2

BINNEN OPP:

67

BUITEN OPP:

23

TOTALE OPP:

92

PRIJS:

€ 560 000

BESCHRIJVING

Dit nieuwbouwproject is gelegen in Adeje, boven de regio El Duque, in het zuiden van Tenerife. Eén van de meest populaire vakantie bestemmingen in Europa!
Het nieuwbouw project omvat een kelderverdieping, gelijkvloers en drie verdiepingen met appartementen van 2 en 3 slaapkamers met grote terrassen.
Er zullen buiten de mooie aangelegde tuin ook twee gemeenschappelijke zwembaden voorzien worden met een ruim solarium : één voor volwassenen en een kleiner, ondieper en dus veiliger zwembad voor de jongere kinderen van het gezin.
Elk appartement wordt verkocht met een garage en berging. Alle appartementen zijn ruim en hebben voldoende terras.
De start van het project is voorzien in het najaar van 2022.
U kan nu al deelnemen aan de presale : stuur ons een mail en u ontvangt de nog beschikbare appartementen met het bijhorende plan.
Voor de 3 slaapkamer appartementen : ref : T326

Adeje : wat begon als een klein dorp aan de voet van een berg, is nu één van Europa's populairste vakantiebestemmingen. Ondanks de snelle groei heeft Adeje echter nog steeds het karakter van een landelijk dorp en beschikt het over een schat aan natuurparken en mooie wandel routes. Ook vind je er moderne, eigentijdse architectuur en luxe 4- en 5-sterrenhotels. Verder zijn er waterparken, stranden en een scala aan vrijetijdsactiviteiten voor alle leeftijden. Dit alles maakt van Adeje de perfecte plek om er te wonen. Costa Adeje heeft vier km aan stranden en een kustlijn van 26,11 km. Het heeft acht hoofdstranden die geschikt zijn om te zwemmen en is uitgerust met alle noodzakelijke diensten en voorzieningen voor een comfortabele levensstijl.

Adeje

Adeje was oorspronkelijk een klein dorpje in de nabijheid van de bergen, maar de bloei van het toerisme vanaf het begin van de helft van vorige eeuw toverde de kuststrook van deze gemeente om tot een van de opmerkelijkste vakantieplekken van Europa. Het dorp combineert zijn charme als kleine landelijke nederzetting, waar het wemelt van de wandelpaden en fascinerende natuurgebieden, met eersteklas 4- en 5-sterrenhotels. Themaparken, stranden en andere vrijetijdsmogelijkheden zoals het spotten van walvissen maken dit een complete bestemming van.

Mee info

aanvraag info

Benieuwd naar meer? We helpen je graag verder

Bedankt voor je interesse. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

bottom of page