top of page

Klik op de foto om te vergroten

€ 310 000

1 slaapkamer Appartement Los Cristianos

beds-white.png
1

SLAAPKAMERS

bath-white.png
1

BADKAMERS

sq-ft-white.png
66

TOTALE OPP

T333

STATUS:
Te Koop
LOCATIE:

Los Cristianos

SLAAPKAMERS:

1

BADKAMERS:

1

BINNEN OPP:

60

BUITEN OPP:

6

TOTALE OPP:

66

PRIJS:

€ 310 000

BESCHRIJVING

Te koop Los Cristianos
Dit mooi gerenoveerde 1 slaapkamer appartement is gelegen op de 11e verdieping van een eerste lijn complex in Los Cristianos en heeft uitzicht op zee. Het heeft een heerlijke locatie daar het vlak aan het witte zandstrand is gelegen. De binnen oppervlakte is 60 m2 en de oppervlakte van het terras is 6 m2. Er is een gemeenschappelijk zwembad en een gemeenschappelijk parkeerplaats. Het appartement is gelegen dichtbij restaurantjes, bars, winkels en shops. Ideaal voor vakantieverhuur omwille van de vergunning hiervoor. Dus een optimale rentabiliteit!

KENMERKEN

Autostaanplaats

Zeezicht

Dicht Bij De Kust

Zwembad

Parkeerplaats

Los Cristianos

Het alom bekende Los Cristianos behoeft natuurlijk weinig uitleg. Het heeft ondanks het toerisme altijd zijn eigen identiteit weten te behouden. Het stadje werd rond een oude kustplaats gebouwd. Het oude stadsgedeelte met zijn mooie kerkje, esplanade, goede restaurants, typische barretjes en prachtige wandeldijk langs de oceaan heeft al elke toerist weten te bekoren. In de winkelstraten vestigden zich enkele belangrijke winkelketens.
Aan de baai ligt een mooi wit zandstrand met een drukbezochte haven waar allerlei watersporten aangeboden worden. Vanuit de haven van Los Cristianos vertrekken dagelijks schepen naar de eilanden La Gomera en El Hierro. Op de kade worden eveneens verscheidene excursies op zee aangeboden en kan u bijvoorbeeld de kolonie Griendwalvissen observeren die in de zeestraat tussen Tenerife en La Gomera leven. In Los Cristianos is er voor ieder wat wils, voor jong en oud!