top of page

Klik op de foto om te vergroten

€ 1 550 000

Te koop Adeje : mooie villa met adembenemend zeezicht!

beds-white.png
4

SLAAPKAMERS

bath-white.png
4

BADKAMERS

sq-ft-white.png
759

TOTALE OPP

T343

STATUS:
Te Koop
KENMERKEN

Autostaanplaats

Zeezicht

Dicht Bij De Kust

Privé zwembad

Parkeerplaats

LOCATIE:

Roque Del Conde Adeje

SLAAPKAMERS:

4

BADKAMERS:

4

BINNEN OPP:

0

BUITEN OPP:

0

TOTALE OPP:

759

PRIJS:

€ 1 550 000

BESCHRIJVING

Deze villa heeft een ongelooflijk mooi uitzicht op het eiland´La Gomera´en de kustlijn van Tenerife. Het beschikt over vier slaapkamers, vier badkamers en de keuken is voorzien van hoogwaardige elektrische apparatuur. In de kelder is er een aparte relaxruimte, sportruimte en poolbar voorzien. Onlangs werd er een veranda van glas gebouwd waar het heerlijk vertoeven is tijdens de winterdagen.

Bij deze villa is een appartement voor gasten voorzien. Dit appartement heeft een eigen keuken tot zijn beschikking. Het is voorzien voor alles wat nodig is om hier heerlijke dagen door te brengen.

Wie deze villa betreedt, zal direct oog hebben voor de degelijke afwerking. Alle materialen zijn van hoge kwaliteit en geïmporteerd uit Duitsland. Deze villa is in perfecte staat en wacht op jullie bezoek.

Roque Del Conde

Roque del Conde is het meest luxueuze gedeelte van het hoger gelegen gebied van Adeje. De laatste tijd worden hier de meest luxueuze villa's gebouwd die door hun orientatie kunnen genieten van fenomenaal eiland en oceaan zicht.
In enkele minuten rijdt u met de auto naar het commerciële centrum X Sur of Siam Mall. Eveneens ligt het centrum van Las Americas en het strand van Fañabe op 10 min met de auto.

Mee info

aanvraag info

Benieuwd naar meer? We helpen je graag verder

Bedankt voor je interesse. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

bottom of page