top of page

Nieuwbouw in Tenerife : unieke eigentijdse luxe-appartementen!

Prijs:

€ 785.000,-

T347

beds-white.png

Slaapkamers

2

bath-white.png

Badkamers

2

sq-ft-white.png

Totale opp.

0

Neem contact met ons op voor meer informatie

STATUS:
Te Koop
KENMERKEN

Dicht Bij De Kust

Zeezicht

Parkeerplaats

Privé zwembad

Teide zicht

LOCATIE:

Adeje

SLAAPKAMERS:

2

BADKAMERS:

2

BINNEN OPP:

0

BUITEN OPP:

0

TOTALE OPP:

0

PRIJS:

€ 785.000,-

BESCHRIJVING

Het residentieel project wordt gebouwd in Callao Salvaje en is wederom een prestige plaatje van de gerenommeerde architect Leonardo Omar. Lokale, hedendaagse en kwalitatieve materialen zijn in dit project de bijzondere troef! Dit residentiële complex is een unieke combinatie van appartementen en villas tezamen in een kleinschalig geheel. Daarom staat het hele project garant voor ontspanning en genieten.
Het project wordt gerealiseerd in drie fasen; fase I, gevolgd door fase II en fase III. De verschillende accommodaties zullen gevarieerd bestaan uit 2-3 slaapkamers, 2-3 badkamers, privézwembad, ruime terrassen, eigen parkeerplaats en ruime bergingen. In het complex zullen liften geïntegreerd worden en zelfs oplaadpunten voor auto's en fietsen worden voorzien. Van hedendaagse voorzieningen gesproken. Alle apparatuur en installaties in het complex zullen van hoogstaande kwaliteit zijn.
Het complex ligt aan de rand van het pittoreske dorpje Callao Salvaje, waar een rustige zomersfeer heerst. Dicht bij het strand vindt u kleine gezellige restaurants waar u kan genieten van de typische Canarische gerechten. In dit gedeelte van Tenerife heerst een stabiel klimaat. Dit komt door de omringende Atlantische oceaan en heersende passaatwinden. Zelfs in de wintermaanden blijft deze stabiliteit zich aanhouden door medewerking van onze gekende vulkaan 'El Teide'. Kortom: hier is het een heel jaar door genieten!!
Er kan daar eindeloos gewandeld en gefietst worden...
Op 10 min bent u aan de kust van La Caleta met de heerlijkste en goede restaurantjes, op 15 min bent u in het drukke toeristische Playa Las Americas en op 20 min aan de luchthaven!
Aanvang van de werken : half oktober 2022
Voor meer info en plannen. Stuur ons een mailtje.

Scroll naar onder voor meer info over de regio

Adeje

Adeje was oorspronkelijk een klein dorpje in de nabijheid van de bergen, maar de bloei van het toerisme vanaf het begin van de helft van vorige eeuw toverde de kuststrook van deze gemeente om tot een van de opmerkelijkste vakantieplekken van Europa. Het dorp combineert zijn charme als kleine landelijke nederzetting, waar het wemelt van de wandelpaden en fascinerende natuurgebieden, met eersteklas 4- en 5-sterrenhotels. Themaparken, stranden en andere vrijetijdsmogelijkheden zoals het spotten van walvissen maken dit een complete bestemming van.

Heeft u vragen of wensen?

Stuur ons even een Email

bottom of page