top of page

Villa te koop Tenerife : luxueuze villa met adembenemend zeezicht

Prijs:

€ 2.690.000,-

T374

beds-white.png

Slaapkamers

4

bath-white.png

Badkamers

4

sq-ft-white.png

Totale opp.

333 m²

Neem contact met ons op voor meer informatie

STATUS:
Te Koop
KENMERKEN

Dicht Bij De Kust

Zeezicht

Parkeerplaats

Privé zwembad

Teide zicht

LOCATIE:

Roque Del Conde Adeje

SLAAPKAMERS:

4

BADKAMERS:

4

BINNEN OPP:

BUITEN OPP:

TOTALE OPP:

333 m²

PRIJS:

€ 2.690.000,-

BESCHRIJVING

Uiterst luxueuze nieuwbouwvilla te koop met ongekende uitzichten over de skyline van Costa Adeje, de oceaan en La Gomera. Haar locatie is uniek: rustig, vlakbij alle trekpleisters en met gegarandeerde uitzichten. Deze villa is verdeeld over twee verdiepingen en telt in totaal vier slaapkamers met en-suite badkamers. Vanuit alle kamers kan u volop genieten van de gegarandeerde uitzichten. Daarnaast zijn de terrassen van gigantisch formaat en is er een groot privaat zwembad (verwarmd) voorzien. Deze luxe villa is afgewerkt met materialen van zeer hoge kwaliteit. Op de eerste verdieping bevinden zich de ruime leefruimte met open keuken (78m²) , de master bedroom met en-suitebadkamer, een gastentoilet, een bergruimte en de ruime terrassen met zwembad. Op de benedenverdieping bevinden zich drie slaapkamers met en-suitebadkamers, een leefruimte en een technische ruimte. Contacteer ons om deze parel te bezoeken!

Scroll naar onder voor meer info over de regio Roque del Conde

Roque Del Conde

Roque del Conde is het meest luxueuze gedeelte van het hoger gelegen gebied van Adeje. De laatste tijd worden hier de meest luxueuze villa's gebouwd die door hun orientatie kunnen genieten van fenomenaal eiland en oceaan zicht.
In enkele minuten rijdt u met de auto naar het commerciële centrum X Sur of Siam Mall. Eveneens ligt het centrum van Las Americas en het strand van Fañabe op 10 min met de auto.

Heeft u vragen of wensen?

Stuur ons even een Email

bottom of page