top of page

Klik op de foto om te vergroten

€ 310 000

Te koop in Los Cristianos: 1 slaapkamer appartement met adembenemend zicht

beds-white.png
1

SLAAPKAMERS

bath-white.png
1

BADKAMERS

sq-ft-white.png
65

TOTALE OPP

T392

STATUS:
Te Koop
KENMERKEN

Dicht Bij De Kust

Zwembad

Parkeerplaats

Zeezicht

LOCATIE:

Los Cristianos

SLAAPKAMERS:

1

BADKAMERS:

1

BINNEN OPP:

59

BUITEN OPP:

6

TOTALE OPP:

65

PRIJS:

€ 310 000

BESCHRIJVING

Wilt u genieten van adembenemende zichten over het bekende Los Cristianos, bezoek dan zeker dit prachtige 1 slaapkamer appartement op de eerste lijn gelegen. Dit mooi ingericht appartement is instapklaar en u hoeft enkel nog te genieten van uw vakantie. Op wandelafstand naar het strand en de lokale restaurants. Er is ook een vv waardoor het gemakkelijk als verhuuropbrengst kan dienen.

Los Cristianos

Het alom bekende Los Cristianos behoeft natuurlijk weinig uitleg. Het heeft ondanks het toerisme altijd zijn eigen identiteit weten te behouden. Het stadje werd rond een oude kustplaats gebouwd. Het oude stadsgedeelte met zijn mooie kerkje, esplanade, goede restaurants, typische barretjes en prachtige wandeldijk langs de oceaan heeft al elke toerist weten te bekoren. In de winkelstraten vestigden zich enkele belangrijke winkelketens.
Aan de baai ligt een mooi wit zandstrand met een drukbezochte haven waar allerlei watersporten aangeboden worden. Vanuit de haven van Los Cristianos vertrekken dagelijks schepen naar de eilanden La Gomera en El Hierro. Op de kade worden eveneens verscheidene excursies op zee aangeboden en kan u bijvoorbeeld de kolonie Griendwalvissen observeren die in de zeestraat tussen Tenerife en La Gomera leven. In Los Cristianos is er voor ieder wat wils, voor jong en oud!

bottom of page