top of page

Klik op de foto om te vergroten

€ 875 000

Te koop in Callao Salvaje: prachtige villa met zeezicht

beds-white.png
5

SLAAPKAMERS

bath-white.png
3

BADKAMERS

sq-ft-white.png
500

TOTALE OPP

T396

STATUS:
Te Koop
KENMERKEN

Dicht Bij De Kust

Privé zwembad

Parkeerplaats

Zeezicht

LOCATIE:

Callao Salvaje

SLAAPKAMERS:

5

BADKAMERS:

3

BINNEN OPP:

213

BUITEN OPP:

122

TOTALE OPP:

500

PRIJS:

€ 875 000

BESCHRIJVING

Deze prachtige villa is gelegen is Callao Salvaje en bevindt zich op wandelafstand van het strand en alle plaatselijke restaurantjes en pubs. De villa is gelegen op een grond van 500m2 en heeft een oppervlakte van 213 m2. Deze accommodatie heeft 3 terassen met tesamen een oppervlakte van 122m2. De villa is in zeer goede staat en heeft 5 slaapkamers en 3 badkamers.
Vanuit de villa en op de terrassen heeft u een adembenemend zeezicht maar ook prachtig bergzicht.
In deze villa is het echt een oase van rust zodat u 's avonds kunt genieten van alle lichtjes van het dorp met de oceaan op de achtergrond. En overdag is het genieten aan het zwembad met groot zonneterras en pool bar.

Callao Salvaje

Callao Salvaje is een gezellig mooi dorpje, gelegen vlak aan de kustlijn in Adeje. Het heeft het ideale microklimaat, net als Playa Paraïso.
Callao Salvaje is voorzien van alle faciliteiten, zoals winkeltjes, restaurantjes, bars, een commercieel centrum en zelfs een kerk.
Niet onbelangrijk is de aanwezigheid van een zandstrand, omgeven door prachtige rotsen, Playa Ajabo. Hier is het heerlijk genieten van de zon, de zee en een gezellige beachbar. In deze beachbar kan u genieten van heerlijke verse vis, vlees - en vegetarische gerechten. Dit alles met een prachtig uitzicht op zee. In dit dorp zijn er directe busverbindingen naar alle delen van het eiland, dus ook naar het drukkere Las Americas en Los Cristianos. Callao Salvaje biedt alles voor een heerlijke vakantie.