top of page

Klik op de foto om te vergroten

vanaf € 865 000

Exclusieve pre-verkoop nieuwbouw eerste lijn aan zee!

beds-white.png
2

SLAAPKAMERS

bath-white.png
2

BADKAMERS

sq-ft-white.png
151

TOTALE OPP

T398

STATUS:
Te Koop
KENMERKEN

Dicht Bij De Kust

Privé zwembad

Zeezicht

Zwembad

LOCATIE:

San Juan

SLAAPKAMERS:

2

BADKAMERS:

2

BINNEN OPP:

115

BUITEN OPP:

36

TOTALE OPP:

151

PRIJS:

vanaf € 865 000

BESCHRIJVING

Vanaf heden wordt er gestart met de bouw van 160 exclusieve residentiële appartementen gelegen op slechts 35 meter van de zee te San Juan.

De oplevering zal voorzien zijn tegen 2025.

Prestigieuze nieuwbouwappartementen met eerste lijn zeezicht! Op zoek naar rust, adembenemende uitzichten en pure luxe? Dan zijn deze exclusieve nieuwbouwappartementen precies wat je zoekt!

Omdat het project op de eerste lijn gebouwd wordt, kan je vanuit elk appartement, de zee en het eiland La Gomera bewonderen. Dit betekent dus dat niet alleen de luxueuze afwerking maar ook een adembenemend zeezicht gegarandeerd wordt voor élk appartement.

Daarnaast zullen een honderdtal appartementen voorzien worden van een privézwembad. Is een privezwembad geen must voor je? Geen probleem want daarnaast wordt er eveneens een gemeenschappelijk zwembad van maar liefst 1400m2 gebouwd!
Baden in luxe heeft dit project dus letterlijk genomen.
Naast het zwembad zal je ook kunnen genieten van een wellness en fitness.

Plannen om je appartement eveneens te verhuren? Goed nieuws, want het complex biedt eveneens de mogelijkheid tot vakantieverhuur aan. Door de beschikbare 24-uurs service kan je op eender welk moment ondersteund worden waardoor zorgeloos genieten eveneens een garantie is!

De appartementen beschikken tussen de 1 á 4 slaapkamers en het gehele complex wordt afgewerkt met hoogstaande kwaliteitsmaterialen. De keuken zal voorzien zijn van gekende kwaliteits-apparatuur en hoogwaardig materiaal. Dit geldt ook voor de badkamers.

- Villa’s met eerste lijn zeezicht
- 1 tot 4 slaapkamers
- Mogelijkheid tot privezwembad
- Wellness met sauna en stoombad
- Fitness
- Gemeenschappelijk zwembad van 1400 m2
- Mogelijkheid tot vakantieverhuur
- Optie tot 24-uurs service
- Vanaf 850 000 euro