top of page

Te koop Paraïso Palm Mar : 2 slaapkamer appartement met mooi terras!

Prijs:

€ 350.000,-

T399

beds-white.png

Slaapkamers

2

bath-white.png

Badkamers

1

sq-ft-white.png

Totale opp.

89

Neem contact met ons op voor meer informatie

STATUS:
Te Koop
KENMERKEN

Autostaanplaats

Dicht Bij De Kust

Zwembad

LOCATIE:

Playa Paraiso Adeje

SLAAPKAMERS:

2

BADKAMERS:

1

BINNEN OPP:

57

BUITEN OPP:

32

TOTALE OPP:

89

PRIJS:

€ 350.000,-

BESCHRIJVING

Fantastisch appartement te koop in het wooncomplex Paraíso 2 in Playa Paraíso. Zeer dicht bij de zee, deze begane grond heeft een terras en tuin, evenals 2 slaapkamers, 1 badkamer, 1 toilet, woonkamer en Amerikaanse keuken. Het appartement wordt verkocht met een parkeerplaats en berging. Het complex heeft verschillende gemeenschappelijke tuinen en drie zwembaden (een van de zwembaden is verwarmd) met een prachtig uitzicht.

Playa Paraiso

Playa Paraïso is gelegen net langs het mondaine La Caleta en Fañabe, met zijn restaurantjes, prachtige stranden en shoppingcentrum. In Playa Paraïso vindt U de rust van de natuur en de zee en dit op een leuke en levendige locatie. Playa Paraïso ligt op één van de beste locaties van ZuidTenerife en behoort tot het beste klimaat van het eiland, dankzij de invloed van de passaatwinden die voor een gemiddelde temperatuur zorgen van 22 gr in de winter en 27 gr in de zomer. Playa Paraïso is vlak aan zee gelegen. Aan de rotsachtige kust is de zee op zijn mooist doordat het hier nog niet overspoeld is door massatoerisme.
Je vindt er winkels, supermarktjes en restaurantjes. Playa Paraïso is meer en meer de place to be aan het worden door de komst van 2 luxe hotels, waaronder het Hardrock hotel.
In de baai van Playa Paraïso bevindt zich een prachtig openbaar strand waar je op de mooie lounge ligbedden kan genieten van een cocktail en de rust. Vanuit Playa Paraïso wandel je langs de prachtige rotsweg naar La Caleta en zo wandel je door naar Fañabe, Las Americas....
De openbare bussen van Titsa hebben haltes in de buurt zodat u hiermee het eiland kan verkennen. De autosnelweg TF1 ligt op slechts op 5 min. met de auto en deze snelweg brengt u naar alle leuke plekjes van het eiland. Tevens vind je in Playa Paraïso het commercieel centrum Rosa Center, met talloze winkels, enkele restaurants en bars met mooie terrassen en uitzicht en tevens bevindt zich daar een mini golf !

Heeft u vragen of wensen?

Stuur ons even een Email

bottom of page