top of page

Te Koop Turistica appartement Ohasis Los Cristianos

Prijs:

€ 189.000,-

T400

beds-white.png

Slaapkamers

1

bath-white.png

Badkamers

1

sq-ft-white.png

Totale opp.

65

Neem contact met ons op voor meer informatie

STATUS:
Gereserveerd
KENMERKEN

Dicht Bij De Kust

Zwembad

LOCATIE:

Los Cristianos

SLAAPKAMERS:

1

BADKAMERS:

1

BINNEN OPP:

55

BUITEN OPP:

10

TOTALE OPP:

65

PRIJS:

€ 189.000,-

BESCHRIJVING

Dit is een TOERISTENAPPARTEMENTEN IN GEGARANDEERDE BEDRIJFSTELLING! Fantastische investeringsmogelijkheid! Het appartement beschikt over een ruime woon-eetkamer, open keuken, 1 slaapkamer, 1 badkamer en terras. Het hotel overtuigt met een mooie gemeenschappelijke ruimte met verwarmd zwembad, chill out ruimte, receptie, restaurant, fitnessruimte en speeltuin. Het ligt dicht bij alle lokale voorzieningen, op loopafstand van het centrum van Los Cristianos en de zee. Als u wilt genieten van een perfecte vakantie en verhuur investering, is dit een geweldige kans.

Los Cristianos

Het alom bekende Los Cristianos behoeft natuurlijk weinig uitleg. Het heeft ondanks het toerisme altijd zijn eigen identiteit weten te behouden. Het stadje werd rond een oude kustplaats gebouwd. Het oude stadsgedeelte met zijn mooie kerkje, esplanade, goede restaurants, typische barretjes en prachtige wandeldijk langs de oceaan heeft al elke toerist weten te bekoren. In de winkelstraten vestigden zich enkele belangrijke winkelketens.
Aan de baai ligt een mooi wit zandstrand met een drukbezochte haven waar allerlei watersporten aangeboden worden. Vanuit de haven van Los Cristianos vertrekken dagelijks schepen naar de eilanden La Gomera en El Hierro. Op de kade worden eveneens verscheidene excursies op zee aangeboden en kan u bijvoorbeeld de kolonie Griendwalvissen observeren die in de zeestraat tussen Tenerife en La Gomera leven. In Los Cristianos is er voor ieder wat wils, voor jong en oud!

Heeft u vragen of wensen?

Stuur ons even een Email

bottom of page