top of page

Klik op de foto om te vergroten

€ 189 000

Te Koop Turistica appartement Ohasis Los Cristianos

beds-white.png
1

SLAAPKAMERS

bath-white.png
1

BADKAMERS

sq-ft-white.png
65

TOTALE OPP

T400

STATUS:
Te Koop
KENMERKEN

Dicht Bij De Kust

Zwembad

LOCATIE:

Los Cristianos

SLAAPKAMERS:

1

BADKAMERS:

1

BINNEN OPP:

55

BUITEN OPP:

10

TOTALE OPP:

65

PRIJS:

€ 189 000

BESCHRIJVING

Dit is een TOERISTENAPPARTEMENTEN IN GEGARANDEERDE BEDRIJFSTELLING! Fantastische investeringsmogelijkheid! Het appartement beschikt over een ruime woon-eetkamer, open keuken, 1 slaapkamer, 1 badkamer en terras. Het hotel overtuigt met een mooie gemeenschappelijke ruimte met verwarmd zwembad, chill out ruimte, receptie, restaurant, fitnessruimte en speeltuin. Het ligt dicht bij alle lokale voorzieningen, op loopafstand van het centrum van Los Cristianos en de zee. Als u wilt genieten van een perfecte vakantie en verhuur investering, is dit een geweldige kans.

Los Cristianos

Het alom bekende Los Cristianos behoeft natuurlijk weinig uitleg. Het heeft ondanks het toerisme altijd zijn eigen identiteit weten te behouden. Het stadje werd rond een oude kustplaats gebouwd. Het oude stadsgedeelte met zijn mooie kerkje, esplanade, goede restaurants, typische barretjes en prachtige wandeldijk langs de oceaan heeft al elke toerist weten te bekoren. In de winkelstraten vestigden zich enkele belangrijke winkelketens.
Aan de baai ligt een mooi wit zandstrand met een drukbezochte haven waar allerlei watersporten aangeboden worden. Vanuit de haven van Los Cristianos vertrekken dagelijks schepen naar de eilanden La Gomera en El Hierro. Op de kade worden eveneens verscheidene excursies op zee aangeboden en kan u bijvoorbeeld de kolonie Griendwalvissen observeren die in de zeestraat tussen Tenerife en La Gomera leven. In Los Cristianos is er voor ieder wat wils, voor jong en oud!

Mee info

aanvraag info

Benieuwd naar meer? We helpen je graag verder

Bedankt voor je interesse. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

bottom of page