top of page

Te koop Costa del Silencio : 2 slaapkamer appartement op de 1ste lijn zeezicht

Prijs:

€ 309.000,-

T403

beds-white.png

Slaapkamers

2

bath-white.png

Badkamers

1

sq-ft-white.png

Totale opp.

93

Neem contact met ons op voor meer informatie

STATUS:
Verkocht
KENMERKEN

Dicht Bij De Kust

Zwembad

Teide zicht

Zeezicht

LOCATIE:

Costa del Silencio

SLAAPKAMERS:

2

BADKAMERS:

1

BINNEN OPP:

73

BUITEN OPP:

20

TOTALE OPP:

93

PRIJS:

€ 309.000,-

BESCHRIJVING

Zowel de zee als de Teide bewonderen vanop je eigen terras? Het kan állemaal gezien dit 2 slaapkamer appartement gelegen is op de 1ste lijn van de zee. Door het ruime terras van 20 m2 heb je niet alleen een zijdelings zicht op zee maar kan je ook vanaf de middag tot aan de zonsondergang genieten van de zon. Zit je liever wat in de schaduw? Geen probleem, want op het terras is er eveneens zonnewering aanwezig.

Gezien de woonkamer toegang verleent tot het terras, baadt het vanaf de middag in licht. Daarnaast grenst de woonkamer aan de open keuken die over een moderne uitrusting beschikt. Hierdoor kan je tijdens het koken van evenveel lichtinval genieten, zonder connectie te verliezen met je gezelschap.

Het appartement beschikt over 2 ruime slaapkamers die beiden voorzien zijn van grote ingebouwde kasten met veel opbergruimte. De master bedroom geeft eveneens uit op het terras door middel van een schuifraam. Tussen de beide slaapkamers is er een badkamer gelegen die voorzien is van een moderne douche, wastafel en veel bergruimte.
Aan de inkom van het appartement is er een berg-en wasplaats voorzien. De wasmachine en droogkast zijn van het A-merk Miele.
Het complex Maravilla is op de eerste lijn van de zee gelegen en beschikt over een verwarmd gemeenschappelijk zwembad.
In de prijs zit eveneens een trastero van 4,32 m2 inbegrepen. Daarnaast is er een aparte water-en elektriciteitsmeter voorzien.

Zowel het complex als het appartement zijn toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Scroll naar onder voor meer info over de regio Costa Del Silencio

Costa Del Silencio

Costa del Silencio is het gebied ten westen van Playa de Las Americas en Los Cristianos. Het strekt zich uit van net voor Las Galletas tot Los Abrigos. Dit is het uiterste zuiden van Tenerife en werd enkele decennia terug op de kaart geplaatst door de komst van het TenBel vakantiepark. Destijds was dit park een puur Belgische onderneming (vandaar de naam Tenerife -België). Rondom Tenbel ontstond heel wat toeristische activiteit zodat men nu in El Trébol veel cafés, bars, restaurants, pizzeria's en vakantieamusement aantreft. Het naburige vissersdorpje Las Galletas is een prima uitvalbasis om Tenerife te ontdekken. In geen tijd is men met het openbaar vervoer in de grote centra als Los Cristianos of Playa de las Americas terwijl men toch verblijft in een min of meer rustige omgeving. Het pittoreske haventje biedt een aanleg plaats voor vele plezierboten en is gekend om zijn duikerscentra. Elke ochtend is er een vismarkt waar de vangst van de afgelopen nacht wordt verkocht. In tal van restaurantjes staat de verse vis van de dag op het menu. Las Galletas kent nog vele lokale handelaars die hun uiterste best doen om het de toeristen naar hun zin te maken. Las Galletas staat in schril contrast met de drukke badsteden. Niettegenstaande men er alles kan vinden is er geen overaanbod. De regio valt door zijn rustiger karakter meer in de smaak van volwassenen en overwinterende senioren.

Heeft u vragen of wensen?

Stuur ons even een Email

bottom of page