top of page

Te koop El Médano : exclusieve hippe appartementen zeer kortbij zee gelegen

Prijs:

Vanaf € 290.000,-

T405

beds-white.png

Slaapkamers

2

bath-white.png

Badkamers

2

sq-ft-white.png

Totale opp.

0

Neem contact met ons op voor meer informatie

STATUS:
Te Koop
KENMERKEN

Dicht Bij De Kust

Zwembad

Parkeerplaats

Zeezicht

LOCATIE:

El Medano

SLAAPKAMERS:

2

BADKAMERS:

2

BINNEN OPP:

0

BUITEN OPP:

0

TOTALE OPP:

0

PRIJS:

Vanaf € 290.000,-

BESCHRIJVING

Ben jij fan van watersport, boho vibes, hippe restaurants en bars? Dan is dit nieuwbouwproject ongetwijfeld iets voor jou!

Want zo start vanaf 07 augustus 2023, de verkoop van 52 nieuwbouwwoningen, die op nog geen 130 meter van de zee gebouwd zullen worden.
Deze stijlvolle nieuwbouwwoningen beschikken over 2 tot 3 slaapkamers en zijn allemaal voorzien van een terras. Door te kiezen voor natuurlijke en hoogwaardige materialen, weergalmt de boho sfeer van El Médano in elke nieuwbouwwoning. Hierdoor zijn ze er in geslaagd om buiten en binnen met elkaar te verbinden waardoor je altijd in connectie staat met alles wat dit kustdorpje te bieden heeft. Als bonus bieden verschillende appartementen je eveneens zicht op zee!

De grootte van de terrassen varieert van 7m2 tot 50 m2. Daarnaast beschikken sommige appartementen eveneens over een tuin. Deze appartementen bieden je maar liefst 100m2 aan buitenruimte!
En omdat je in Tenerife natuurlijk voornamelijk buiten leeft, zijn er eveneens een gemeenschappelijk zwembad, solarium en aangelegde tuinen voorzien. Als kers op de taart wordt er voor het complex een natuurpark geplant waardoor je omgeven zal worden door tropisch groen. Hierdoor wordt de focus op de natuur alleen maar beklemtoond.
Daarnaast is er voor elke woning een bijhorende parkeerplaats en berging voorzien. De vanafprijzen van deze stijlvolle appartementen variëren van 290.000 € tot 360.000 €.
In het kort:
- 52 appartementen met 2 á 3 slaapkamers
- Terrassen die variëren tussen 7 en 120 m2
- Op 130 meter van de zee
- Verschillende appartementen beschikken over zeezicht
- Natuurlijke en hoogwaardige materialen – boho chic stijl
- Gemeenschappelijk zwembad en solarium
- Natuurpark voor het complex
- Parkeerplaats en berging beschikbaar

Scroll naar onder voor meer info over de regio El Médano

El Medano

El Medano is een aangenaam dorp vlakbij de Montaña Roja. Hier heerst er vooral een jonge mentaliteit, mede door de aanwezigheid van de vele surfers alsook door het aanbod van allerlei activiteiten in de dorpskern. In het centrum van El Medano bevinden er zich tal van goede restaurantjes, bars en winkeltjes. Op het dorpsplein krioelt het in de zomer van beweging : toeristen maar ook de eigen bevolking komen hier dan samen om na een warme zomerdag verkoeling te zoeken op de vele terrasjes of om gewoon op een bankje te zitten en te genieten van de zeebries. Het zandstrand van El Medano is een geliefkoosde badplaats voor de locals, zowel jong en oud. El Medano is eveneens het mekka voor de surfers en niet voor niets worden hier de Europese kampioenschappen surfen gehouden. Men kan hier aangenaam slenteren langs de wandelboulevard, km's lang tot aan het strand van Tejita of tot het vissersdorp Los Abrigos. El Medano heeft een aparte stijl en dat maakt het zo authentiek !

Heeft u vragen of wensen?

Stuur ons even een Email

bottom of page