top of page

Klik op de foto om te vergroten

€ 261 000

Te koop: Nieuwbouwappartementen gelegen in Playa San Juan met rooftop zwembad

beds-white.png
2

SLAAPKAMERS

bath-white.png
2

BADKAMERS

sq-ft-white.png
75

TOTALE OPP

T418

STATUS:
Te Koop
KENMERKEN

Autostaanplaats

Zwembad

Dicht Bij De Kust

Parkeerplaats

LOCATIE:

Playa San Juan

SLAAPKAMERS:

2

BADKAMERS:

2

BINNEN OPP:

BUITEN OPP:

TOTALE OPP:

75

PRIJS:

€ 261 000

BESCHRIJVING

Een residentieel nieuwbouwproject op slechts 150 meter van de zee, gelegen in het hartje van wat “het nieuwe Tenerife” wordt genoemd? Geen wonder dat dit elegante nieuwbouwproject veel belangstelling opwekt!

Deze residentiële appartementen worden gebouwd in Playa San Juan op nog geen 150 meter van de zee.
Wie al in Playa San Juan is geweest, weet dat dit bruisend dorpje, je trakteert op een spectaculair uitzicht op La Gomera en de zee.

Geniet je niet alleen graag van de natuur maar zoek je ook graag het leven op? Dan zal je in Playa San Juan, zeker je ding vinden. Leuke winkels, hippe restaurants en gezellige bars zijn er in overvloed.

Daarnaast is het indrukwekkende Los Gigantes maar 5 minuten van je woonst gelegen. Costa Adeje kan je bereiken in nog geen 8 minuten en de luchthaven is slechts een kleine 20 minuten van je verwijderd.

Dit elegante nieuwbouwproject zal je ruime appartementen aanbieden die minstens over 2 slaapkamers beschikken. De prijzen starten vanaf 261 000 euro + IGIC wat deze appartementen, een ideale investering maken!
Als kers op de taart wordt er op het dak van het gebouw, een gemeenschappelijk zwembad voorzien waardoor je op warme dagen kan baden met een fenomenaal uitzicht.

In het kort:
- Nieuwbouwappartementen met minstens 2 slaapkamers
- Gemeenschappelijk rooftop zwembad met solarium
- Prijzen starten vanaf 261 000 €
- Optie tot ondergrondse parkeerplaats voor 19 500€ + IGIC
- Gelegen in Playa San Juan ofwel het nieuwe Tenerife
- Een ideale investering

San Juan

Het authentieke dorpje ‘San Juan’ in de gemeente Guía de Isora en wordt ook wel het ‘Nieuwe Tenerife’ genoemd. Hier kan je nog echt genieten van de lokale restaurantjes en de Canarische sfeer.

Een rustige streek van waar je kan vertrekken op de mooiste daguitstappen. Masca bevindt zich op slechts 15 minuten van deze regio. Een uniek klein bergdorpje met wonderbaarlijke uitzichten.

Daarnaast bevindt zich zeer kortbij het prestigieuze Abama met zijn sublieme golfbanen en de golfbaan van Costa Adeje ligt ook op 10 minuten met de auto.

Los Gigantes, bekend vanwege zijn rotsformatie, is zeker een bezoek waard. In dit gezellig stadje zijn meer dan genoeg mogelijkheden om je te amuseren.

Deze regio is qua klimaat zeer stabiel.

De warme luchtstroming vanuit de Sahara zorgt voor heerlijke temperaturen. Deze temperaturen zijn quasi heel het jaar hetzelfde.

Het is dus niet voor niets dat ze Tenerife het eiland van de eeuwige lente noemen.