top of page

Klik op de foto om te vergroten

€ 375 000

Te koop Playa Paraïso: prachtig appartement in trendy buurt

beds-white.png
2

SLAAPKAMERS

bath-white.png
2

BADKAMERS

sq-ft-white.png
85

TOTALE OPP

T427

STATUS:
Te Koop
KENMERKEN
LOCATIE:

Playa Paraiso Adeje

SLAAPKAMERS:

2

BADKAMERS:

2

BINNEN OPP:

70

BUITEN OPP:

15

TOTALE OPP:

85

PRIJS:

€ 375 000

BESCHRIJVING

Ben je op zoek naar een prachtig appartement in een trendy buurt? Bekijk dit appartement dan maar zeker!

Dit moderne appartement is voorzien van alle luxe die u nodig heeft. De trendy inrichting van dit appartement geeft net die extra touch om hier goedgehumeurd wakker te wakker en te genieten van wat Tenerife allemaal te bieden heeft. Door de grote ramen in de living is het in de leefruimte zeer aangenaam vertoeven door de natuurlijke lichtinval. De ruime slaapkamers zijn beide voorzien van ruime inbouwkasten maar tevens is er een extra berging aanwezig. Meer dan genoeg bergruimte dus!
Ook de badkamers zijn zeer praktisch en kwalitatief goed afgewerkt.

Parkeerplaats is inbegrepen bij dit appartement dat in een gezellige buurt ligt met vele winkeltjes, restaurants en bars. Kortom, een perfect vakantie-appartement voor wie houdt van zon, zee en strand.

Stuur gerust een mail naar tenerifeonlinesl@gmail.com voor meer informatie.

Playa Paraiso

Playa Paraïso is gelegen net langs het mondaine La Caleta en Fañabe, met zijn restaurantjes, prachtige stranden en shoppingcentrum. In Playa Paraïso vindt U de rust van de natuur en de zee en dit op een leuke en levendige locatie. Playa Paraïso ligt op één van de beste locaties van ZuidTenerife en behoort tot het beste klimaat van het eiland, dankzij de invloed van de passaatwinden die voor een gemiddelde temperatuur zorgen van 22 gr in de winter en 27 gr in de zomer. Playa Paraïso is vlak aan zee gelegen. Aan de rotsachtige kust is de zee op zijn mooist doordat het hier nog niet overspoeld is door massatoerisme.
Je vindt er winkels, supermarktjes en restaurantjes. Playa Paraïso is meer en meer de place to be aan het worden door de komst van 2 luxe hotels, waaronder het Hardrock hotel.
In de baai van Playa Paraïso bevindt zich een prachtig openbaar strand waar je op de mooie lounge ligbedden kan genieten van een cocktail en de rust. Vanuit Playa Paraïso wandel je langs de prachtige rotsweg naar La Caleta en zo wandel je door naar Fañabe, Las Americas....
De openbare bussen van Titsa hebben haltes in de buurt zodat u hiermee het eiland kan verkennen. De autosnelweg TF1 ligt op slechts op 5 min. met de auto en deze snelweg brengt u naar alle leuke plekjes van het eiland. Tevens vind je in Playa Paraïso het commercieel centrum Rosa Center, met talloze winkels, enkele restaurants en bars met mooie terrassen en uitzicht en tevens bevindt zich daar een mini golf !

bottom of page