top of page

Te koop in Adeje : prestigieuze nieuwbouw penthouses op een steenworp van de Atlantische oceaan

Prijs:

€ 1.130.000,-

T439

beds-white.png

Slaapkamers

3

bath-white.png

Badkamers

3

sq-ft-white.png

Totale opp.

0

Neem contact met ons op voor meer informatie

STATUS:
Te Koop
KENMERKEN

Autostaanplaats

Zeezicht

Dicht Bij De Kust

Zwembad

Parkeerplaats

Privé zwembad

LOCATIE:

Adeje

SLAAPKAMERS:

3

BADKAMERS:

3

BINNEN OPP:

0

BUITEN OPP:

0

TOTALE OPP:

0

PRIJS:

€ 1.130.000,-

BESCHRIJVING

Op zoek naar een toevluchtsoord waar je tot rust kan komen met de blik op de oneindigheid van de oceaan? Een plek waar luxe en comfort centraal staan, een plek waar je jezelf 1 voelt met de natuur?

Met deze visie werd dit exclusief nieuwbouwproject ontworpen door de gerenommeerde architect Teótimo Rodríguez Hermoso, die gelauwerd wordt voor zijn oog voor design en luxe.
Privacy en rust worden op hun beurt gegarandeerd door dit prestigieuze project te bouwen op een steenworp van de Atlantische oceaan in de residentiële wijk Rokabella (Adeje). Het motto? Jouw dagelijkse realiteit naar een paradijselijk niveau tillen.
In totaal worden er 41 luxe woningen gebouwd waaronder 13 villa’s, 12 duplex appartementen, 9 penthouses en tot slot 7 triplex appartementen.

9 penthouses
- 3 slaapkamers
- 2-3 badkamers
- Terras met privé zwembad
- Autostaanplaats en optie tot berging

Graag meer informatie? Contacteer ons via tenerifeonlinesl@gmail.com

Scroll naar onder voor meer info over de regio Adeje

Adeje

Adeje was oorspronkelijk een klein dorpje in de nabijheid van de bergen, maar de bloei van het toerisme vanaf het begin van de helft van vorige eeuw toverde de kuststrook van deze gemeente om tot een van de opmerkelijkste vakantieplekken van Europa. Het dorp combineert zijn charme als kleine landelijke nederzetting, waar het wemelt van de wandelpaden en fascinerende natuurgebieden, met eersteklas 4- en 5-sterrenhotels. Themaparken, stranden en andere vrijetijdsmogelijkheden zoals het spotten van walvissen maken dit een complete bestemming van.

Heeft u vragen of wensen?

Stuur ons even een Email

bottom of page