top of page

Te koop in Costa Adeje : unieke woning aan Mirador del Golf

Prijs:

€ 745.000,-

T447

beds-white.png

Slaapkamers

2

bath-white.png

Badkamers

3

sq-ft-white.png

Totale opp.

190 m²

Neem contact met ons op voor meer informatie

STATUS:
Te Koop
KENMERKEN

Dicht Bij De Kust

Zwembad

Parkeerplaats

Zeezicht

LOCATIE:

Adeje

SLAAPKAMERS:

2

BADKAMERS:

3

BINNEN OPP:

BUITEN OPP:

TOTALE OPP:

190 m²

PRIJS:

€ 745.000,-

BESCHRIJVING

Dit spectaculaire herenhuis is onlangs gerenoveerd en ligt aan de voorkant van de Adeje Golf in het wooncomplex Mirador del Golf.

De woning is verdeeld over 4 verdiepingen en biedt veel ruimte en een spectaculair uitzicht op de golfbaan, de zee en de bergen.

De begane grond van het pand heeft een ruime woonkamer die uitkomt op het grote terras en de tuin met fantastisch uitzicht, een aparte keuken met ontbijtbar, een toilet en veel bergruimte.

Op de eerste en tweede verdieping liggen de 2 slaapkamers met eigen badkamer, waarvan er een een eigen terras heeft met uitzicht op de golfbaan.

Op de benedenverdieping bevindt zich een tweede leefruimte met een kantoor, een woonkamer en een badkamer met een grote ingebouwde garderobekast.


De omheinde gemeenschap Mirador del Golf heeft mooie volgroeide tuinen, een solarium en een verwarmd zwembad.


Verkocht met een parkeerplaats en een berging

Scroll naar onder voor meer info over de regio Adeje

Adeje

Adeje was oorspronkelijk een klein dorpje in de nabijheid van de bergen, maar de bloei van het toerisme vanaf het begin van de helft van vorige eeuw toverde de kuststrook van deze gemeente om tot een van de opmerkelijkste vakantieplekken van Europa. Het dorp combineert zijn charme als kleine landelijke nederzetting, waar het wemelt van de wandelpaden en fascinerende natuurgebieden, met eersteklas 4- en 5-sterrenhotels. Themaparken, stranden en andere vrijetijdsmogelijkheden zoals het spotten van walvissen maken dit een complete bestemming van.

Heeft u vragen of wensen?

Stuur ons even een Email

bottom of page