top of page

Te koop El Médano: 22 exclusieve en vrijstaande villas aan zee!

Prijs:

Vanaf € 522.518,-

T467

beds-white.png

Slaapkamers

3

bath-white.png

Badkamers

3

sq-ft-white.png

Totale opp.

Neem contact met ons op voor meer informatie

STATUS:
Te Koop
KENMERKEN

Dicht Bij De Kust

Parkeerplaats

Zeezicht

LOCATIE:

El Medano

SLAAPKAMERS:

3

BADKAMERS:

3

BINNEN OPP:

Vanaf 122,30 m²

BUITEN OPP:

Vanaf 133,75 m²

TOTALE OPP:

PRIJS:

Vanaf € 522.518,-

BESCHRIJVING

Dit prachtig nieuwbouwproject wordt gebouwd in El Médano, een pittoreske locatie in het zuiden van het eiland, op slechts loopafstand van de zee, minder dan 150 meter om precies te zijn. El Médano is befaamd om zijn bohemien sfeer, trendy restaurants en bars. Voor liefhebbers van windsurfen, kitesurfen of welke watersport dan ook, biedt deze plek een paradijselijke ervaring.

Médano House bestaat uit 22 exclusieve, vrijstaande villa’s aan zee. Elk huis heeft ruime tuinen, zwembaden of jacuzzi’s, waardoor bewoners volop kunnen genieten van ontspanning en privacy. Dit alles op slechts 150 meter van enkele van de meest adembenemende stranden van de Canarische Eilanden.

Deze stijlvolle villa's hebben 3 ruime slaapkamers, waarbij elke slaapkamer over een eigen badkamer beschikt. De woonoppervlakte varieert van 122,30 tot 127,45 m², terwijl de tuinen en parkeerplaatsen een oppervlakte hebben van 110,55 tot 210,05 m². Bewoners kunnen dus genieten van veel buitenruimte!

Dit project is het nieuwste initiatief van een ervaren ontwikkelaar en bouwonderneming, dus kwaliteit verzekerd. 

De vanafprijzen van deze mooie villas variëren van 522.425€ tot 594.082€

Verwachte opleverdatum: Zomer 2026

Scroll naar onder voor meer info over de regio El Médano

El Medano

El Medano is een aangenaam dorp vlakbij de Montaña Roja. Hier heerst er vooral een jonge mentaliteit, mede door de aanwezigheid van de vele surfers alsook door het aanbod van allerlei activiteiten in de dorpskern. In het centrum van El Medano bevinden er zich tal van goede restaurantjes, bars en winkeltjes. Op het dorpsplein krioelt het in de zomer van beweging : toeristen maar ook de eigen bevolking komen hier dan samen om na een warme zomerdag verkoeling te zoeken op de vele terrasjes of om gewoon op een bankje te zitten en te genieten van de zeebries. Het zandstrand van El Medano is een geliefkoosde badplaats voor de locals, zowel jong en oud. El Medano is eveneens het mekka voor de surfers en niet voor niets worden hier de Europese kampioenschappen surfen gehouden. Men kan hier aangenaam slenteren langs de wandelboulevard, km's lang tot aan het strand van Tejita of tot het vissersdorp Los Abrigos. El Medano heeft een aparte stijl en dat maakt het zo authentiek !

Heeft u vragen of wensen?

Stuur ons even een Email

bottom of page