top of page

Te koop in Costa Adeje : mooi 1 slaapkamer appartement met zeezicht!

Prijs:

€ 298.000,-

T473

beds-white.png

Slaapkamers

1

bath-white.png

Badkamers

1

sq-ft-white.png

Totale opp.

70 m²

Neem contact met ons op voor meer informatie

STATUS:
Te koop
KENMERKEN

Autostaanplaats

Zwembad

Dicht Bij De Kust

Zeezicht

LOCATIE:

Adeje

SLAAPKAMERS:

1

BADKAMERS:

1

BINNEN OPP:

52 m²

BUITEN OPP:

17 m²

TOTALE OPP:

70 m²

PRIJS:

€ 298.000,-

BESCHRIJVING

Dit mooie appartement met één slaapkamer is gelegen in het centrum van Costa Adeje, in San Eugenio Bajo, op slechts een korte wandeling van de stranden Puerto Colon en Torviscas. Het is recentelijk gerenoveerd en stijlvol gemeubileerd, met een prachtig uitzicht op de zee. Het appartement beschikt over een slaapkamer, een badkamer, en een woonkamer met een open keuken. Op het terras kan je genieten van het heerlijke klimaat van Tenerife en het schitterend uitzicht op de zee.

Het complex is zorgvuldig onderhouden en voorzien van een verwarmd zwembad. Deze woning is een uitstekende investering en is ideaal voor verhuur als vakantieverblijf, terwijl het ook een heerlijke plek is om zelf van te genieten.

Scroll naar onder voor meer info over de regio Adeje

Adeje

Adeje was oorspronkelijk een klein dorpje in de nabijheid van de bergen, maar de bloei van het toerisme vanaf het begin van de helft van vorige eeuw toverde de kuststrook van deze gemeente om tot een van de opmerkelijkste vakantieplekken van Europa. Het dorp combineert zijn charme als kleine landelijke nederzetting, waar het wemelt van de wandelpaden en fascinerende natuurgebieden, met eersteklas 4- en 5-sterrenhotels. Themaparken, stranden en andere vrijetijdsmogelijkheden zoals het spotten van walvissen maken dit een complete bestemming van.

Heeft u vragen of wensen?

Stuur ons even een Email

bottom of page