top of page

Te koop Los Cristianos : ruim en sfeervol 2 slaapkamer appartement!

Prijs:

€ 409.000,-

T477

beds-white.png

Slaapkamers

2

bath-white.png

Badkamers

2

sq-ft-white.png

Totale opp.

178 m²

Neem contact met ons op voor meer informatie

STATUS:
Te Koop
KENMERKEN

Parkeerplaats

Zwembad

LOCATIE:

Los Cristianos

SLAAPKAMERS:

2

BADKAMERS:

2

BINNEN OPP:

96 m²

BUITEN OPP:

82 m²

TOTALE OPP:

178 m²

PRIJS:

€ 409.000,-

BESCHRIJVING

Ruim en sfeervol 2-slaapkamerappartement met een grote tuin en deels uitzicht op zee, gelegen in Los Cristianos op slechts enkele minuten rijden van de zee en de stranden. De woning heeft een ruime woonkamer met directe toegang tot het terras en de tuin, en een aparte, volledig uitgeruste keuken. Er zijn twee slaapkamers en twee badkamers, beide voorzien van een inloopdouche. Daarnaast is er een ruime parkeerplaats in de ondergrondse garage inbegrepen.

Het appartement bevindt zich in een prachtig onderhouden complex met twee gemeenschappelijke zwembaden.

Scroll naar onder voor meer info over de regio Los Cristianos

Los Cristianos

Het alom bekende Los Cristianos behoeft natuurlijk weinig uitleg. Het heeft ondanks het toerisme altijd zijn eigen identiteit weten te behouden. Het stadje werd rond een oude kustplaats gebouwd. Het oude stadsgedeelte met zijn mooie kerkje, esplanade, goede restaurants, typische barretjes en prachtige wandeldijk langs de oceaan heeft al elke toerist weten te bekoren. In de winkelstraten vestigden zich enkele belangrijke winkelketens.
Aan de baai ligt een mooi wit zandstrand met een drukbezochte haven waar allerlei watersporten aangeboden worden. Vanuit de haven van Los Cristianos vertrekken dagelijks schepen naar de eilanden La Gomera en El Hierro. Op de kade worden eveneens verscheidene excursies op zee aangeboden en kan u bijvoorbeeld de kolonie Griendwalvissen observeren die in de zeestraat tussen Tenerife en La Gomera leven. In Los Cristianos is er voor ieder wat wils, voor jong en oud!

Heeft u vragen of wensen?

Stuur ons even een Email

bottom of page