top of page

Te koop Tenerife : mooie woning met 3 slaapkamers en privé zwembad!

Prijs:

€ 695.000,-

T479

beds-white.png

Slaapkamers

3

bath-white.png

Badkamers

2

sq-ft-white.png

Totale opp.

230 m²

Neem contact met ons op voor meer informatie

STATUS:
Te Koop
KENMERKEN

Autostaanplaats

Zeezicht

Privé zwembad

LOCATIE:

El Madroñal - Fañabe

SLAAPKAMERS:

3

BADKAMERS:

2

BINNEN OPP:

110 m²

BUITEN OPP:

120 m²

TOTALE OPP:

230 m²

PRIJS:

€ 695.000,-

BESCHRIJVING

Deze mooie woning is gelegen in het geliefde residentiële Madronal. Aan de voorkant is er gedeeltelijk uitzicht op zee!
Er zijn 3 slaapkamers, een grote living, een prachtig geïnstalleerde open keuken, een bijkeuken, twee badkamers en een hobbyruimte. Het verwarmde privé zwembad is omgeven door een zonneterras en heeft electrische afdekking en een motor om tegen de stroom in te zwemmen. Daarnaast is deze woning uitgerust met domotica, installatie van zonnepanelen, airconditioning en luchtreinigers. Op de grote parkeerplaats voor twee auto's is er eveneens een herlaadcontact voorzien voor electrische auto's.
Gemeenschapskosten: € 31,33/maand
IBI: € 427,66/jaar

Fañabe - Adeje

Het mooie El Duque is gelegen in Fañabe. Fañabe staat al jaren bekend voor zijn prachtige wandelboulevards, zijn mooie shoppingcentra met exclusieve winkels (Plaza El Duque shoppingcentrum), zijn top vijfsterrenhotels, de exclusieve restaurants en zijn trendy beaches met lounge terrassen.
Kortom, het mondaine El Duque kan je met geen andere plaats in Tenerife vergelijken en daarom is het zo geliefd bij die mensen die graag vertoeven in een mooie, luxueuze omgeving. Voor de rest is hier natuurlijk alles aanwezig om het de levensgenieter zo aangenaam mogelijk te maken. Supermarkten, bushaltes, minigolf, golfterreinen, watersportmogelijkheden enz... El Duque is gelegen naast La Caleta. Een prachtig pittoresk vissersdorpje waar je in een van de vele mooi verzorgde restaurants, elk moment van de dag kan genieten van overheerlijke verse vis.

Heeft u vragen of wensen?

Stuur ons even een Email

bottom of page