top of page

Te koop Los Cristianos: mooi 1 slaapkamer appartement met zicht op zee!

Prijs:

€ 290.000,-

T481

beds-white.png

Slaapkamers

1

bath-white.png

Badkamers

1

sq-ft-white.png

Totale opp.

70 m²

Neem contact met ons op voor meer informatie

STATUS:
Te Koop
KENMERKEN

Dicht Bij De Kust

Zeezicht

Zwembad

LOCATIE:

Los Cristianos

SLAAPKAMERS:

1

BADKAMERS:

1

BINNEN OPP:

54 m²

BUITEN OPP:

15 m²

TOTALE OPP:

70 m²

PRIJS:

€ 290.000,-

BESCHRIJVING

Dit mooi appartement is gelegen in Los Cristianos, op loopafstand van de zee. Het heeft 1 slaapkamer, 1 badkamer en een aparte volledig uitgeruste keuken. Er is een woonkamer met directe toegang tot het grote overdekte terras met uitzicht op zee en het zwembad.
Het appartement wordt volledig gemeubileerd verkocht.
Het complex is rolstoelvriendelijk en beschikt over een groot gemeenschappelijk zwembad, ideaal om in alle rust van de zon te genieten!

Scroll naar onder voor meer info over de regio Los Cristianos

Los Cristianos

Het alom bekende Los Cristianos behoeft natuurlijk weinig uitleg. Het heeft ondanks het toerisme altijd zijn eigen identiteit weten te behouden. Het stadje werd rond een oude kustplaats gebouwd. Het oude stadsgedeelte met zijn mooie kerkje, esplanade, goede restaurants, typische barretjes en prachtige wandeldijk langs de oceaan heeft al elke toerist weten te bekoren. In de winkelstraten vestigden zich enkele belangrijke winkelketens.
Aan de baai ligt een mooi wit zandstrand met een drukbezochte haven waar allerlei watersporten aangeboden worden. Vanuit de haven van Los Cristianos vertrekken dagelijks schepen naar de eilanden La Gomera en El Hierro. Op de kade worden eveneens verscheidene excursies op zee aangeboden en kan u bijvoorbeeld de kolonie Griendwalvissen observeren die in de zeestraat tussen Tenerife en La Gomera leven. In Los Cristianos is er voor ieder wat wils, voor jong en oud!

Heeft u vragen of wensen?

Stuur ons even een Email

bottom of page