top of page

Te koop in Maravilla te Costa del Silencio : 3 slaapkamer appartement met zeezicht!

Prijs:

€ 426.000,-

T490

beds-white.png

Slaapkamers

3

bath-white.png

Badkamers

2

sq-ft-white.png

Totale opp.

138,40 m²

Neem contact met ons op voor meer informatie

STATUS:
Te Koop
KENMERKEN

Dicht Bij De Kust

Zeezicht

Zwembad

LOCATIE:

Costa del Silencio

SLAAPKAMERS:

3

BADKAMERS:

2

BINNEN OPP:

BUITEN OPP:

TOTALE OPP:

138,40 m²

PRIJS:

€ 426.000,-

BESCHRIJVING

Dit mooie en modern ingerichte appartement is gelegen in het populaire Costa del Silencio, een rustige en charmante regio aan de zuidkust van Tenerife.

Het appartement beschikt over drie ruime slaapkamers, twee badkamers, een apart toilet, een waskamer, een ruime keuken en een mooie woonkamer. Maar het echte pronkstuk is het terras, dat uitkijkt over het zwembad van het complex en de zee.

Dit appartement is niet alleen een prachtige vakantiewoning, maar ook een aantrekkelijke investering. Het wordt momenteel al veel verhuurd.

Het complex Maravilla biedt tal van voorzieningen, waaronder een groot zwembad, een kinderbad, een speeltuin en mooi onderhouden gemeenschappelijke tuinen. Bovendien ligt het complex op slechts een paar minuten lopen van de zee, winkels, restaurants en andere bezienswaardigheden.

Scroll naar onder voor info over de regio Costa del Silencio

Costa Del Silencio

Costa del Silencio is het gebied ten westen van Playa de Las Americas en Los Cristianos. Het strekt zich uit van net voor Las Galletas tot Los Abrigos. Dit is het uiterste zuiden van Tenerife en werd enkele decennia terug op de kaart geplaatst door de komst van het TenBel vakantiepark. Destijds was dit park een puur Belgische onderneming (vandaar de naam Tenerife -België). Rondom Tenbel ontstond heel wat toeristische activiteit zodat men nu in El Trébol veel cafés, bars, restaurants, pizzeria's en vakantieamusement aantreft. Het naburige vissersdorpje Las Galletas is een prima uitvalbasis om Tenerife te ontdekken. In geen tijd is men met het openbaar vervoer in de grote centra als Los Cristianos of Playa de las Americas terwijl men toch verblijft in een min of meer rustige omgeving. Het pittoreske haventje biedt een aanleg plaats voor vele plezierboten en is gekend om zijn duikerscentra. Elke ochtend is er een vismarkt waar de vangst van de afgelopen nacht wordt verkocht. In tal van restaurantjes staat de verse vis van de dag op het menu. Las Galletas kent nog vele lokale handelaars die hun uiterste best doen om het de toeristen naar hun zin te maken. Las Galletas staat in schril contrast met de drukke badsteden. Niettegenstaande men er alles kan vinden is er geen overaanbod. De regio valt door zijn rustiger karakter meer in de smaak van volwassenen en overwinterende senioren.