top of page

Klik op de foto om te vergroten

€ 1 590 000

Luxe Villa Uitzonderlijk vastgoed Roque Del Conde Adeje

beds-white.png
2

SLAAPKAMERS

bath-white.png
3

BADKAMERS

sq-ft-white.png
1357

TOTALE OPP

TR180

STATUS:
Bewerken
KENMERKEN

Autostaanplaats

Zwembad

Teide zicht

Privé zwembad

Zeezicht

LOCATIE:

Roque Del Conde Adeje

SLAAPKAMERS:

2

BADKAMERS:

3

BINNEN OPP:

258

BUITEN OPP:

1099

TOTALE OPP:

1357

PRIJS:

€ 1 590 000

BESCHRIJVING

Deze 16 villa's zijn ontworpen door de architecten Virgilio Gutierrez en Eustaquio Martinez. Het is uitzonderlijke architectuur in een indrukwekkend landschap. De villa's worden gebouwd in het bovenste gedeelte van het prachtige Roque Del Conde(Adeje) waar men kan genieten van een adembenemend uitzicht op zee dankzij de inplanting op een heuvel en aan de achterkant heeft men het zicht op de prachtige natuur van de Roques del Conde. Elke villa is zo ontworpen dat u zowel vanuit de woonkamer als vanuit de slaapkamer, als op alle frontale terrassen kan genieten van het uitzicht. De villa is in drie niveaus tegen de bergflank naar onder gebouwd. Het berglandschap geeft een gevoel van rust en privacy, ook al ben je maar een paar minuten met de auto verwijderd van de drukke badplaatsen. De 16 percelen variëren van 1000 m² tot 1500 m² hebben een binnenoppervlakte van 180 tot 350 m². Alle villa's hebben een privézwembad en een moderne, volledig uitgeruste keuken. In het onderste gedeelte kan op verzoek een complete gastensuite met aparte ingang worden ingericht, of een sportstudio of kantoorruimte. Ook dit niveau heeft een prachtig uitzicht op de oceaan.

Roque Del Conde

Roque del Conde is het meest luxueuze gedeelte van het hoger gelegen gebied van Adeje. De laatste tijd worden hier de meest luxueuze villa's gebouwd die door hun orientatie kunnen genieten van fenomenaal eiland en oceaan zicht.
In enkele minuten rijdt u met de auto naar het commerciële centrum X Sur of Siam Mall. Eveneens ligt het centrum van Las Americas en het strand van Fañabe op 10 min met de auto.

Mee info

aanvraag info

Benieuwd naar meer? We helpen je graag verder

Bedankt voor je interesse. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

bottom of page