top of page

Klik op de foto om te vergroten

€ 2 084 400

Exclusieve Villa met infinity pool in Adeje

beds-white.png
3

SLAAPKAMERS

bath-white.png
4

BADKAMERS

sq-ft-white.png
840

TOTALE OPP

TR265

STATUS:
Te Koop
KENMERKEN

Autostaanplaats

Teide zicht

Privé zwembad

Dicht Bij De Kust

Zeezicht

Parkeerplaats

Zwembad

LOCATIE:

Adeje

SLAAPKAMERS:

3

BADKAMERS:

4

BINNEN OPP:

340

BUITEN OPP:

500

TOTALE OPP:

840

PRIJS:

€ 2 084 400

BESCHRIJVING

Deze exclusieve luxe villa's met infinity pool hebben een spectaculair uitzicht op de oceaan en het eiland La Gomera. Ze zijn gelegen in een prachtige residentiële zone van Adeje. Deze luxe villa's zullen eigen privéstraten hebben waardoor rust en privacy volledig gegarandeerd is en op de eerste plaats komt! Deze residentiele luxe woningen worden gebouwd in een heel rustige omgeving maar tegelijkertijd ben je in de onmiddellijke buurt van alle winkels en activiteiten zoals het prachtige commericiële centrum Siam Mall en Siam Park die stapvoets bereikbaar zijn. Wil je de stranden en/of de drukte opzoeken? Deze liggen pal beneden en zijn op een boogscheut van deze luxe residenties verwijderd. De villa's hebben verschillende afmetingen, van een binnenoppervlakte van gemiddeld 340 m2 tot een buitenoppervlakte van gemiddeld 500 m2. Alle villa's hebben volledig zeezicht en hebben een prachtig tot in de puntjes afgewerkt interieur. Er zijn 4 slaapkamers, 3 badkamers en 1 toilet, een open aparte keuken, 2 woonkamers, grote terrassen, een privé zwembad en een garage met capaciteit voor 2 tot 4 auto's. De grootste villa's zijn tevens voorzien van een lift. De verkoopprijzen beginnen vanaf € 1.325.106.

Moest u wensen kan U zelf het binnen ontwerp van jouw eigen villa in samenspraak met de architect bijsturen.

Deze zone is gekwalificeerd als één van de mooiste residentiële zones van Tenerife. Niet alleen voor zijn ligging maar ook voor de onmiddellijke nabijheid van alle nutsvoorzieningen.

Er is ook een mogelijkheid om grond aan te kopen. De percelen hebben verschillende afmetingen en beginnen bij 400m² (met bouwvergunning en project om een villa van 215m² te bouwen) tot 510m² (met bouwvergunning en project om een villa van 331m² te bouwen!).

Voor de prijzen van de gronden kan U ons contacteren: Tenerifeonlinesl@gmail.com

Adeje

Adeje was oorspronkelijk een klein dorpje in de nabijheid van de bergen, maar de bloei van het toerisme vanaf het begin van de helft van vorige eeuw toverde de kuststrook van deze gemeente om tot een van de opmerkelijkste vakantieplekken van Europa. Het dorp combineert zijn charme als kleine landelijke nederzetting, waar het wemelt van de wandelpaden en fascinerende natuurgebieden, met eersteklas 4- en 5-sterrenhotels. Themaparken, stranden en andere vrijetijdsmogelijkheden zoals het spotten van walvissen maken dit een complete bestemming van.

Mee info

aanvraag info

Benieuwd naar meer? We helpen je graag verder

Bedankt voor je interesse. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

bottom of page