top of page

Klik op de foto om te vergroten

€ 340 000

Te koop Tenerife: woonhuis met 3 slaapkamers, enorm terras en prachtig zeezicht

beds-white.png
3

SLAAPKAMERS

bath-white.png
2

BADKAMERS

sq-ft-white.png
416

TOTALE OPP

TR318

STATUS:
Te Koop
LOCATIE:

San Isidro

SLAAPKAMERS:

3

BADKAMERS:

2

BINNEN OPP:

187

BUITEN OPP:

229

TOTALE OPP:

416

PRIJS:

€ 340 000

BESCHRIJVING

Dit huis is in perfecte staat en gelegen in een zeer rustige residentiele buurt met fantastisch zeezicht. (hoogte vanaf zeeniveau ong.350 m)
Het bestaat uit een kelderverdieping, een gelijkvloers en een eerste verdieping. (totale opp 416 vierkante meter)
De bebouwde oppervlakte is 187 vierkante meter, er is 229 vierkante meter terras met een buitenkeuken( met alle voorzieningen), een mooie tuin met sproeisysteem en een gelegenheid om een zwembad te maken!
Er is een communiteit (4 huizen naast mekaar waarvan dit het grootste is met het mooiste uitzicht)
Het gelijkvloers heeft een grote living (grote tv) met een eettafel, een grote keuken met vaatwasser, wasmachine, oven, elektrische kooplaat en een fantastisch zeezicht.
Ook is er op het gelijkvloers een toilet met lavabo en bidet. (in deze toiletruimte zit er de wateraansluiting met zonnecollector voor warm water)
Overal in het huis is er airco aanwezig met mogelijkheid tot verwarmen.
Er zijn overal in het huis netwerk aansluitingen en wifi met meer dan 1 gb zowel beneden als boven + POE aansluitingen etc, fiber is aangelegd en actief.
Op de 1e verdieping is er een slaapkamer met een balkon en een bureau.
Naast deze kamer is er een 2e slaapkamer en deze heeft ook een bureau een groot dubbel bed en ingebouwde kasten.
Naast de 2e slaapkamer is er een grote badkamer met een bad/douche, bidet, toilet ,lavabo. (in perfecte staat)
Naast de grote badkamer is er een 3e slaapkamer (master bedroom) met ingebouwde kasten en een groot balkon met prachtig zeezicht, in deze slaapkamer is er ook een 2e badkamer aanwezig met bad/douche, toilet, lavabo.
Op de beneden verdieping is een grote garage (2 auto’s) met een aparte berging of werkruimte. (met branddeur/inbraakdeur) en met een elektrische boiler en een droogkast.
De communiteitskosten zijn 63 euro per maand.
IBI = 322/ jaar.

KENMERKEN

Parkeerplaats

Zeezicht

San Isidro

Granadilla is een authentieke en gezellige plaats om te vertoeven. De kerk van San Antonio de Padua is één van haar belangrijkste historische trekpleisters. Dit omringd door enkele andere historische gebouwen maken van de binnenstad een typische Canarische dorpskern. Een paar km verder richting de oceaan, vind je San Isidro. Hier wonen heel veel locals en ook Zuid Amerikanen. Er heerst er daardoor een gezellige drukte met een verscheidenheid aan culturen! Tallloze restaurantjes, bars, winkels, telefoonshops, boetieks, enz zijn gevestigd op de zeer lange hoofdstraat. Het krioelt er dikwijls van de drukte en dat maakt deze plaats extra charmant.