top of page

Siam Blue : exclusieve luxe design villa's met 4 slaapkamers en adembenemend zicht te Adeje!

Prijs:

€ 2.900.000,-

TR981

beds-white.png

Slaapkamers

4

bath-white.png

Badkamers

4

sq-ft-white.png

Totale opp.

1023 m²

Neem contact met ons op voor meer informatie

STATUS:
Te Koop
KENMERKEN

Autostaanplaats

Teide zicht

Privé zwembad

Dicht Bij De Kust

Zeezicht

Parkeerplaats

Zwembad

LOCATIE:

Adeje

SLAAPKAMERS:

4

BADKAMERS:

4

BINNEN OPP:

288 m²

BUITEN OPP:

735 m²

TOTALE OPP:

1023 m²

PRIJS:

€ 2.900.000,-

BESCHRIJVING

Dit exclusieve nieuwbouwproject is werkelijk het neusje van de zalm en een ontwerp van de beroemde architect Leonardo Omar. Hij heeft perfect het karakter van de omgeving in de villa's verwerkt door prachtige natuursteenelementen te gebruiken. De villa's zijn als het ware in de rotsen gegoten wat een zeer exclusieve uitstraling geeft. Er worden slechts 10 villa's met 3 en 4 slaapkamers gebouwd, allemaal met een eigen garage voor twee auto's en twee andere parkeerplaatsen buiten voor eventuele gasten. De villa's zijn verdeeld over drie niveaus.
De benedenverdieping met de technische ruimte, berging, een grote wasruimte en de hoofdingang met een enorme indrukwekkende hal van waaruit een lift en trap toegang geven tot de bovenverdieping. Op de benedenverdieping is er mogelijkheid tot een fitnessruimte of een extra slaapkamer of bureel. Tevens kan de benedenverdieping omgebouwd worden tot een studio.
Op de begane grond zijn er 3 slaapkamers: eerst en vooral : een grote suite met dressing en een luxe badkamer, een tweede suite met een kleine woonkamer, dressing en badkamer met douche, en nog een tweepersoonskamer met inbouwkasten en ook een badkamer met douche. Alle slaapkamers bieden een spectaculair uitzicht op de oceaan door hun grote schuifdeuren met toegang tot het terras. De open woonkamer, keuken en eetkamer bevinden zich op de bovenste verdieping. Deze prachtige lichte en luchtige ruimtes hebben uitzonderlijk mooi zicht dankzij de kamerhoge beglazing. De moderne keuken wordt voorzien van volledige luxe inbouwapparatuur.
Het prachtige zonneterras heeft een mooie infinity pool met loungeterras.
In de villa's vanaf 2.900.000,- is er nog een tweepersoonsslaapkamer met inbouwkasten, een ensuite badkamer en een tuinterras aan de achterzijde van de bovenverdieping.
Deze unieke luxe villa's worden gebouwd in twee fases van telkens 5 villa's waarvan de vermelde prijzen in de eerste fase gelden. Ze worden gebouwd volgens de hoogste normen en in de beste materialen, waaronder split-airconditioning, videosysteem, zonnepanelen voor warm water, enz. De villa's zijn rolstoeltoegankelijk.
Met de constructie is reeds gestart.
Graag sturen wij op aanvraag de plannen per villa door : stuur ons een mailtje : Tenerifeonlinesl@gmail.com

Scroll naar onder voor meer info over de regio Adeje

Adeje

Adeje was oorspronkelijk een klein dorpje in de nabijheid van de bergen, maar de bloei van het toerisme vanaf het begin van de helft van vorige eeuw toverde de kuststrook van deze gemeente om tot een van de opmerkelijkste vakantieplekken van Europa. Het dorp combineert zijn charme als kleine landelijke nederzetting, waar het wemelt van de wandelpaden en fascinerende natuurgebieden, met eersteklas 4- en 5-sterrenhotels. Themaparken, stranden en andere vrijetijdsmogelijkheden zoals het spotten van walvissen maken dit een complete bestemming van.

Heeft u vragen of wensen?

Stuur ons even een Email

bottom of page