top of page

Exclusieve en luxueuze villa met infinity pool en zeezicht te koop in Adeje!

Prijs:

€ 2.315.000,-

TR984

beds-white.png

Slaapkamers

5

bath-white.png

Badkamers

4

sq-ft-white.png

Totale opp.

840

Neem contact met ons op voor meer informatie

STATUS:
Te Koop
KENMERKEN

Autostaanplaats

Teide zicht

Privé zwembad

Dicht Bij De Kust

Zeezicht

Parkeerplaats

Zwembad

LOCATIE:

Adeje

SLAAPKAMERS:

5

BADKAMERS:

4

BINNEN OPP:

340

BUITEN OPP:

500

TOTALE OPP:

840

PRIJS:

€ 2.315.000,-

BESCHRIJVING

Deze exclusieve luxe villa's met infinity pool hebben een spectaculair uitzicht op de oceaan en het eiland La Gomera. Ze zijn gelegen in een prachtige residentiële zone van Adeje. Deze luxe villa's zullen eigen privéstraten hebben waardoor rust en privacy volledig gegarandeerd is en op de eerste plaats komt! Deze residentiele luxe woningen worden gebouwd in een heel rustige omgeving maar tegelijkertijd ben je in de onmiddellijke buurt van alle winkels en activiteiten zoals het prachtige commerciële centrum Siam Mall en Siam Park die stapvoets bereikbaar zijn. Wil je de stranden en/of de drukte opzoeken? Deze liggen pal beneden en zijn op een boogscheut van deze luxe residenties verwijderd. De villa's hebben verschillende afmetingen, van een binnen oppervlakte van gemiddeld 340 m2 tot een buitenoppervlakte van gemiddeld 500 m2. Alle villa's hebben volledig zeezicht en hebben een prachtig tot in de puntjes afgewerkt interieur. Er zijn 4 tot 5 slaapkamers, 4 badkamers en 1 gastentoilet, een open aparte keuken, 2 woonkamers, grote terrassen, een privé zwembad en een garage met capaciteit voor 2 tot 4 auto's. De grootste villa's zijn tevens voorzien van een lift. De verkoopprijzen van de twee laatste villa's is : 2.315.000,-

Moest u wensen kan U zelf het binnen ontwerp van jouw eigen villa in samenspraak met de architect bijsturen.

Deze zone is gekwalificeerd als één van de mooiste residentiële zones van Tenerife. Niet alleen voor zijn ligging maar ook voor de onmiddellijke nabijheid van alle nutsvoorzieningen. Zoals het commerciële centrum Siam Mall.

Voor meer info en plannen kan U ons contacteren: Tenerifeonlinesl@gmail.com

Oplevering : einde 2024!

Scroll naar onder voor meer info over de regio Adeje

Adeje

Adeje was oorspronkelijk een klein dorpje in de nabijheid van de bergen, maar de bloei van het toerisme vanaf het begin van de helft van vorige eeuw toverde de kuststrook van deze gemeente om tot een van de opmerkelijkste vakantieplekken van Europa. Het dorp combineert zijn charme als kleine landelijke nederzetting, waar het wemelt van de wandelpaden en fascinerende natuurgebieden, met eersteklas 4- en 5-sterrenhotels. Themaparken, stranden en andere vrijetijdsmogelijkheden zoals het spotten van walvissen maken dit een complete bestemming van.

Heeft u vragen of wensen?

Stuur ons even een Email

bottom of page