top of page

NIEUWBOUW
PROJECT SOLUM
PLAYA SAN JUAN

PRACHTIGE EN UNIEKE EERSTE LIJN LIGGING

Er werd gestart met de bouw van 160 exclusieve residentiële appartementen gelegen op slechts 35 meter van de zee te Playa San Juan.

De oplevering zal voorzien zijn tegen 2025.

Alle details op een rij

IMG-6572.PNG
IMG-6570.JPG
IMG-6573.JPG

Het Project

Op zoek naar rust, adembenemende uitzichten en pure luxe? Dan zijn deze exclusieve nieuwbouwappartementen precies wat je zoekt!

 

Omdat het project op de eerste lijn gebouwd wordt, kan je vanuit elk appartement, de zee en het eiland La Gomera bewonderen. Dit betekent dus dat niet alleen de luxueuze afwerking maar ook een adembenemend zeezicht gegarandeerd wordt voor élk appartement.

 

Daarnaast zullen een honderdtal appartementen voorzien worden van een privézwembad. Is een privezwembad geen must voor je?

Geen probleem want daarnaast wordt er eveneens een gemeenschappelijk zwembad van maar liefst 1400m2 gebouwd!

Baden in luxe heeft dit project dus letterlijk genomen.

Naast het zwembad zal je ook kunnen genieten van een wellness en fitness.

Plannen om je appartement eveneens te verhuren? Goed nieuws, want het complex biedt eveneens de mogelijkheid tot vakantieverhuur aan. Door de beschikbare 24-uurs service kan je op eender welk moment ondersteund worden waardoor zorgeloos genieten eveneens een garantie is!

De appartementen beschikken tussen de 1 á 4 slaapkamers en het gehele complex wordt afgewerkt met hoogstaande kwaliteitsmaterialen. De keuken zal voorzien zijn van gekende kwaliteits-apparatuur en hoogwaardig materiaal. Dit geldt ook voor de badkamers.

In het kort

  • Villa’s met eerste lijn zeezicht

  • 1 tot 4 slaapkamers

  • vanaf 115m2 binnen en 36m2 terras

  • Mogelijkheid tot privezwembad

  • Wellness met sauna en stoombad

  • Fitness  

  • Gemeenschappelijk zwembad van 1400 m2

  • Mogelijkheid tot vakantieverhuur

  • Optie tot 24-uurs service

  • Vanaf 865 000 euro

Playa San Juan

Het project is gelegen in het authentieke dorpje ‘San Juan’ in de gemeente Guía de Isora en wordt ook wel het ‘Nieuwe Tenerife’ genoemd. Hier kan je nog echt genieten van de lokale restaurantjes en de Canarische sfeer.

Een rustige streek van waar je kan vertrekken op de mooiste daguitstappen. Masca bevindt zich op slechts 15 minuten van deze regio. Een uniek klein bergdorpje met wonderbaarlijke uitzichten.

Daarnaast bevindt zich zeer kortbij het prestigieuze Abama met zijn sublieme golfbanen en de golfbaan van Costa Adeje ligt ook op 10 minuten met de auto.

Los Gigantes, bekend vanwege zijn rotsformatie, is zeker een bezoek waard. In dit gezellig stadje zijn meer dan genoeg mogelijkheden om je te amuseren.

Deze regio is qua klimaat zeer stabiel.

De warme luchtstroming vanuit de Sahara zorgt voor heerlijke temperaturen. Deze temperaturen zijn quasi heel het jaar hetzelfde. Het is dus niet voor niets dat ze Tenerife het eiland van de eeuwige lente noemen

Meer info?

Vul onderstaand formulier in om op de hoogte gehouden te worden over dit adembenemd nieuwbouwproject!

Bedankt voor je interesse in dit project.

bottom of page