top of page

Project Adeje

Find your freedom in Adeje. We danken dit luxe project aan gerenommeerd architect Leonardo Omar.

Een villa in the sky dat perfect is ingewerkt in de prachtige natuursteenelementen van de omgeving. Geniet van een uitzicht dat je nergens anders kan vinden

Adembenemende luxa villa's

Te koop Tenerife
Te koop Tenerife

Dit exclusieve nieuwbouwproject is werkelijk het neusje van de zalm en een ontwerp van de beroemde architect Leonardo Omar. Hij heeft perfect het karakter van de omgeving in de villa's verwerkt door prachtige natuursteenelementen te gebruiken. De villa's zijn als het ware in de rotsen gegoten wat een zeer exclusieve uitstraling geeft. Er worden slechts 10 villa's met 3 en 4 slaapkamers gebouwd, allemaal met een eigen garage voor twee auto's en twee andere parkeerplaatsen buiten voor eventuele gasten. De villa's zijn verdeeld over drie niveaus.

De benedenverdieping met de technische ruimte, berging, een grote wasruimte en de hoofdingang met een enorme indrukwekkende hal van waaruit een lift en trap toegang geven tot de bovenverdieping. Op de benedenverdieping is er mogelijkheid tot een fitnessruimte of een extra slaapkamer of bureel. Tevens kan de benedenverdieping omgebouwd worden tot een studio.

Op de begane grond zijn er 3 slaapkamers: eerst en vooral : een grote suite met dressing en een luxe badkamer, een tweede suite met een kleine woonkamer, dressing en badkamer met douche, en nog een tweepersoonskamer met inbouwkasten en ook een badkamer met douche. Alle slaapkamers bieden een spectaculair uitzicht op de oceaan door hun grote schuifdeuren met toegang tot het terras.

De open woonkamer, keuken en eetkamer bevinden zich op de bovenste verdieping. Deze prachtige lichte en luchtige ruimtes hebben uitzonderlijk mooi zicht dankzij de kamerhoge beglazing. De moderne keuken wordt voorzien van volledige luxe inbouwapparatuur. Het prachtige zonneterras heeft een mooie infinity pool met loungeterras.

 

In de villa's vanaf 2.900.000,- is er nog een tweepersoonsslaapkamer met inbouwkasten, een ensuite badkamer en een tuinterras aan de achterzijde van de bovenverdieping.

Deze unieke luxe villa's worden gebouwd in twee fases van telkens 5 villa's waarvan de vermelde prijzen in de eerste fase gelden. Er zijn in de eerste fase nog 4 villa's te koop. Ze worden gebouwd volgens de hoogste normen en in de beste materialen, waaronder split-airconditioning, videosysteem, zonnepanelen voor warm water, enz.

De villa's zijn rolstoeltoegankelijk.

Wees er snel bij voor het te laat is

De verkoopprijzen beginnen vanaf € 2.900.000, -

De ligging van deze residentie is op één van de beste plaatsen van het zuiden van Tenerife gelegen. 

Wij kunnen op afspraak ter plaatse een bezoek brengen moesten jullie kortelings naar Tenerife kunnen komen.

Bedankt voor je interesse!

bottom of page