top of page
foto7.jpeg

Project Adeje

Triple AAA villa's gelegen in Adeje. Absoluut prachtige villa's met adembenemend zicht op zee en het eiland La Gomera, speciaal ontworpen door architect Leonardo Omar

Wil jij meer weten over dit uitzonderlijk project?

Adembenemende luxa villa's

Immo Tenerife
Immo Tenerife

Het project is een complex met in totaal 24 villa's, die in drie bouwfasen worden gebouwd. De ligging op een heuvel in combinatie met de unieke architectuur en constructie van elke villa zorgt ervoor dat elk eigendom binnen het complex een prachtig uitzicht heeft op de Atlantische Oceaan en over het naburige eiland La Gomera, evenals fantastische panorama's van de sprankelende lichtjes van de toeristische resorts van Zuid-Tenerife.

Villa type's

Type 1

Totale Opp – 400-460 м²
Villa Opp – 200-240 м²
Leefruimte – 170-210 м²
2 verdiepingen
Inkomhal

Eetkamer met bijhorende Amerikaanse keuken
3-4 Slaapkamers, 2 met on suite badkamer en privé terras
Gasten badkamer

Overdekte parking voor 2 wagens

Infinity pool van 7.5 op 3 meter
Zeer ruim terras

Type 2

Totale Opp – 500 – 510 м²
Villa Opp – 310 – 330 м²
Leefruimte – 265 – 280 м²
3 verdiepingen
Inkomhal

Eetkamer met bijhorende Amerikaanse keuken
3-4 Slaapkamers, allemaal met on suite badkamer en privé terras
Gasten badkamer

Garage voor 4 wagens
Infinity pool van 10 op 3 meter
Zeer ruim terras

Lift

Het gevoel van ruimte, wanneer de fysieke grenzen tussen de binnen- en buitenruimtes, de lucht en het omliggende landschap worden gewist, wordt bereikt door het gebruik van speciale steen- en glasconstructies in de villa's en hun opvallende, ongebruikelijke ontwerp. Een gevoel van comfort wordt bereikt door het gebruik van natuurlijke materialen in neutrale tinten, zowel in de constructie als het interieurontwerp, die de omgeving aanvullen, evenals hoogwaardige apparaten. Rondom de villa vindt u groene gebieden met exotische planten en palmbomen om uw geest te ontspannen en uw ogen te plezieren.

Als het grootste van de zeven Canarische Eilanden trekt Tenerife een groot aantal toeristen en investeerders van over de hele wereld aan. Het eiland heeft 365 dagen per jaar lenteachtige temperaturen en heeft wat officieel is erkend als een van de gezondste klimaten ter wereld. 

Met dit project bieden we je de kans om het huis van je dromen te creëren en een werkelijk buitengewone levensstijl te creëren die bestaat uit panoramische uitzichten op de oceaan, onvergetelijke zonsondergangen en moderne, intellectuele architectuur van de hoogste kwaliteit.

Betreed de wereld van het project en zie hoe u alle besef van tijd verliest en een gevoel van rust en veiligheid voor u en uw gezin verwelkomt.

 

Het complex is gelegen in het zuidelijke deel van Tenerife, op slechts een paar minuten afstand van alles wat u maar wilt of nodig heeft om van het leven te genieten: winkelcentra, golfbanen, een fantastische selectie bars en restaurants, promenades aan het strand en enkele van de meest spectaculaire stranden die je waar ook ter wereld zult vinden.

Ga helemaal op in het adembenemende uitzicht op de kust van Tenerife en het nabijgelegen eiland La Gomera. Geniet van prachtige zonsondergangen vanuit uw overloopzwembad of nodig vrienden en familie uit voor een barbecue op uw terras terwijl u de zon ziet ondergaan - geen twee zonsondergangen zijn ooit hetzelfde!

Wees er snel bij voor het te laat is

De verkoopprijzen beginnen vanaf € 1.765.000, -

Moest u wensen kan U zelf het binnen ontwerp van jouw eigen villa in samenspraak met de architect bijsturen.

De ligging van deze residentie is op één van de beste plaatsen van het zuiden van Tenerife gelegen. 

Wij kunnen op afspraak ter plaatse een bezoek aan de werf brengen moesten jullie kortelings naar Tenerife kunnen komen.

Bedankt voor je interesse!

bottom of page