Prachtig vakantie appartement te huur met zicht op de oceaan in het gekende complex Maravilla te Costa Del Silencio !
85 tot 95 € / nacht
ReferentieBen004
Prijs85 tot 95 € / nacht
LocatieCosta del Silencio
TypeAppartement
Slaapkamers2
Badkamers2
ZeezichtJa
ZwembadJa
Omschrijving

Dit met veel smaak bemeubeld en mooi appartement heeft 2 ruime dubbele slaapkamers waarvan 1 en-suite badkamer en nog een aparte badkamer.

Het beschikt over een amerikaanse keuken en een ruime living die uitgeeft op het grote terras, waar u kan genieten van het zicht op de oceaan en op de prachtige Teide.

Het appartement is van alle comfort voorzien ! Er is sterk internet en tv Vlaanderen aanwezig. Het complex beschikt over een groot gemeenschappelijk zwembad met zonneterras ! In de buurt zijn er op wandelafstand restaurantjes en terrasjes ! Het complex ligt vlak aan zee !

Ligging

Costa del Silencio : waar de Belgen zich thuis voelen.Costa del Silencio is het gebied ten westen van Plays de Las Americas en Los Cristianos. Het strekt zich uit van net voor Las Galletas tot Los Abrigos. Dit is het uiterste zuiden van Tenerife en werd enkele decennia terug op de kaart geplaatst door de komst van het TenBel vakantiepark. Destijds was dit park een puur Belgische onderneming (vandaar de naam TENerife -BELgië).Rondom Tenbel ontstond heel wat toeristische activiteit zodat men nu in El Trébol veel cafés, bars, restaurants, pizzeria's en vakantieamusement aantreft. Las Galletas is een prima uitvalbasis om Tenerife te ontdekken. In geen tijd is men met het openbaar vervoer in de grote centra als Los Cristianos of Playa de las Americas terwijl men toch verblijft in een min of meer rustige omgeving. Het pittoreske haventje biedt een aanleg plaats voor vele plezierboten en is gekend om zijn duikerscentra. Elke ochtend is er een vismarkt waar de vangst van de afgelopen nacht wordt verkocht. In tal van rstaurantjes staat de verse vis van de dag op het menu.Las Galletas kent nog vele lokale handelaars die hun uiterste best doen om het de toeristen naar hun zin te maken. Las Galletas staat in schril contrast met de drukke badsteden. Niettegenstaande men er alles kan vinden is er geen overaanbod. De regio valt door zijn rustiger karakter meer in de smaak van volwassenen en overwinterende senioren. Tijdens de schoolvakanties blijken ook veel families met kinderen te kiezen voor deze omgeving.

Contacteer ons