Nieuwbouw in Tenerife : gloednieuw projekt vlak aan zee : La Tejita Residencial
275.000 €
ReferentieLATE3
Prijs275.000 €
LocatieEl Medano
TypeAppartement
Slaapkamers1
Badkamers2
Binnen oppervlakte93
Buiten oppervlakte20
Bouwjaar2020
AutostaanplaatsJa
ZeezichtJa
Dicht bij de kustJa
ZwembadJa
Omschrijving

La Tejita residencial is een residentieel nieuwbouwcomplex in het Zuiden van Tenerife, vlak aan Playa Tejita, de rode berg en het shoppingcenrum La Tejita Street Market.Het is het 3de complex van dezelfde bouwpromotor en de vorige appartementen zijn allemaal vlot verkocht. Wat betreft prijs/kwaliteit kan je geen betere investering doen ! De appartementen van de eerste fase zullen in oktober 2020 afgewerkt zijn.Dit complex omvat 64 appartementen van 1,2 of drie slaapkamers. Zij liggen op enkele meters van het strand en hebben alle ruime terrassen en uitzicht op de bergen, de zwembaden of de oceaan.Het complex is volledig omheind en het beschikt over twee zwembaden en aangelegde tuinen.De architectonische stijl van deze nieuwe ontwikkeling is modern en minimalistisch waarin rechte lijnen en neutrale kleuren een rol spelen.De woningen die beschikbaar zijn, hebben 1, 2 en 3 slaapkamers, allen met garage en berging inbegrepen.Zoals we gewend zijn van deze bouwpromotor zijn de gekozen materialen van topkwaliteit.Er is een volledig ingerichte keuken voorzien, slaapkamers met inbouwkasten, ruime living en terras.

2 slk App : verschillende types van appartementen : Varierend van binnenoppervlaktete : 60 m2 tot 80 m2terras : 30 m2 tot 65 m2 of zelfs met tuin tot 100m2

3 slk App : binnenoppervlakte : 93 m2terras : 20 m2

Neem contact met ons op zodat wij u kunnen laten weten welke appartementen nog beschikbaar zijn !

Prijzen :

1 bedroom apartment - 1ºD €170,000

2 bedroom apartment - 3ºF €230,000

2 bedroom apartment - 1ºG €215,000

2 bedroom apartment - 3ºE €250,000

2 bedroom apartment - 1ºE €235,000

2 bedroom apartment - 2ºB €270,000

3 bedroom apartment - 2ºD €275,000

Ligging

El Medano is een aangenaam dorp vlakbij de Montaña Roja. Hier heerst er een jonge mentaliteit, mede door de aanwezigheid van de vele surfers als ook door het aanbod van allerlei activiteiten in de dorpskern. In het centrum van El Medano bevinden er zich tal van goede restaurantjes, bars en winkeltjes. Op het dorpsplein krioelt het in de zomer van beweging : toeristen maar ook de eigen bevolking komen hier dan samen om na een warme zomerdag verkoeling te zoeken op de vele terrasjes of om gewoon op een bankje te zitten en te genieten van de zeebries. Het zandstrand van El Medano is een geliefkoosde badplaats voor jong en oud. El Medano is eveneens het mekka voor de surfers en niet voor niets worden hier de Europese kampioenschappen surfen gehouden. Men kan hier aangenaam slenteren langs de wandelboulevard, km's lang tot aan het strand van Tejita of tot het vissersdorp Los Abrigos. El Medano heeft een aparte stijl en dat maakt het zo authentiek !

Contacteer ons