Vastgoed Tenerife : prachtige minimalistische villa's te koop in Costa del Silencio
390.000 tot 550.000 €
ReferentieMINV
Prijs390.000 tot 550.000 €
LocatieCosta del Silencio
TypeAppartement
Slaapkamers2 tot 3
Badkamers2 tot 3
Binnen oppervlakte160
Buiten oppervlakte500
AutostaanplaatsJa
ZeezichtJa
Dicht bij de kustJa
Privé zwembadJa
Omschrijving

Te koop in Costa del Silencio :Het nieuwbouwprojekt “Villas Minerva” wordt weldra gebouwd in Costa del Silencio : een selectie van 40 minimalistische woningen van om en bij de 160m2 op een privaat grondstuk van 500m2 al dan niet met privaat zwembad of jacuzzi.De mogeliljkheid zal bestaan om uit een viertal verschillende types woningen te kiezen en de afwerkingen aan uw wensen aan te passen. Deze villas zullen aangeboden worden vanaf 390.000€ + aankoopkosten.

Er is nog geen volledige informatie over het type woningen en prijzen van Villas Minerva maar wat er wel al geweten is, is dat het 40 grondstukken van 500m2 zullen betreffen met privaat zwembad, villas van 100 - 130 en 160 m2 in prijsklasse tussen de 390.000€ en 550.000€.

Weldra meer info over Minervatenerife !

Ligging

Costa del Silencio : waar de Belgen zich thuis voelen.Costa del Silencio is het gebied ten westen van Plays de Las Americas en Los Cristianos. Het strekt zich uit van net voor Las Galletas tot Los Abrigos. Dit is het uiterste zuiden van Tenerife en werd enkele decennia terug op de kaart geplaatst door de komst van het TenBel vakantiepark. Destijds was dit park een puur Belgische onderneming (vandaar de naam TENerife -BELgië).Rondom Tenbel ontstond heel wat toeristische activiteit zodat men nu in El Trébol veel cafés, bars, restaurants, pizzeria's en vakantieamusement aantreft. Las Galletas is een prima uitvalbasis om Tenerife te ontdekken. In geen tijd is men met het openbaar vervoer in de grote centra als Los Cristianos of Playa de las Americas terwijl men toch verblijft in een min of meer rustige omgeving. Het pittoreske haventje biedt een aanleg plaats voor vele plezierboten en is gekend om zijn duikerscentra. Elke ochtend is er een vismarkt waar de vangst van de afgelopen nacht wordt verkocht. In tal van rstaurantjes staat de verse vis van de dag op het menu.Las Galletas kent nog vele lokale handelaars die hun uiterste best doen om het de toeristen naar hun zin te maken. Las Galletas staat in schril contrast met de drukke badsteden. Niettegenstaande men er alles kan vinden is er geen overaanbod. De regio valt door zijn rustiger karakter meer in de smaak van volwassenen en overwinterende senioren. Tijdens de schoolvakanties blijken ook veel families met kinderen te kiezen voor deze omgeving.

Contacteer ons